Més de 70 persones celebren a Ontinyent el Dia Mundial del Turisme amb una visita guiada

  • El passat diumenge va tindre lloc l’acte de celebració organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent per commemorar el Dia Mundial del Turisme

Mes de 70 veïns d’Ontinyent i La Vall d’Albaida participaven el passat diumenge de l’acte de celebració organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent per commemorar el Dia Mundial del Turisme. Els assistents participaven a una visita guiada gratuïta a “l’Ontinyent cultural i gastronòmic” que recorria pels principals carrers i monuments del barri medieval de la Vila, en una iniciativa que s’havia plantejat per a 50 assistents, xifra que es va haver d’ampliar davant l’elevada demanda.

El recorregut va començar partint de la Plaça de l’Església, per pujar al campanar de Santa Maria i recórrer posteriorment els carrers, les places i monuments del barri per acabar amb una visita al Palau, el seu criptopòrtic i els museus del Tèxtil valencià i dels Gegants i Cabets. La visita finalitzava amb una degustació d’embotits i vins d’Ontinyent a la terrassa del Cafè Palau. La regidora de Turisme, Sayo Gandia, agraïa als assistents la bona acollida a l’activitat i anunciava que des de la seua àrea “seguirem treballant per descobrir als veïns i visitants els atractius de la nostra ciutat”, destacava.