Miguel Poveda obri hui la XXII edició del Festival Nits al Castell de Xàtiva

  • Amb totes les entrades venudes des de fa setmanes, el 5% de l’aforament que la llei obliga a vendre el dia de l’espectacle estarà disponible en la taquilla del Castell a partir de les 10 hores

Aquesta nit comença, amb Miguel Poveda, una nova edició del Festival Internacional Nits al Castell, el festival de promoció turística que organitza cada any l’Ajuntament de Xàtiva en un escenari patrimonial com el castell. El reconegut músic, amb més de 30 anys de carrera artística, obrirà el cicle de concerts presentant el seu últim treball “El tiempo pasa volando”.

Poveda interpretarà algunes de les formes més representatives del flamenc, des dels més festers fins als més profunds, en una exhibició de cant que es combinarà en el magnífic entorn de la fortalesa xativina. La majoria del repertori que Poveda oferirà al públic és un reflex del cant més tradicional, encara que amb l’estil que aporta l’artista, amb un aire renovador i personal. En aquest recorregut musical, Poveda passa per les distintes geografies flamenques i les diferents creacions de cantadors de generacions anteriors, deixant també espai a la màgia i la improvisació.

El 5% de les entrades que, tal i com marca la normativa de venda d’entrades, estan a la venda el mateix dia de l’espectacle es poden aconseguir els dissabtes de cada espectacle a partir de les 10 hores del matí i fins esgotar entrades. Com a màxim es podran comprar en taquilla dos entrades per persona. A més a més, la venda habitual d’entrades s’amplia a la taquilla del castell, sumant-se als punts ja habilitats.

Concretament, les entrades per al XXII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva estan a la disposició del públic en l’Oficina de Xàtiva Turisme, situada en Avinguda de Selgas, 2 (junt a la Font del Lleó), i en horari d’atenció de dimarts a dijous de 10 a 17 hores, divendres de 10 a 18 hores, i dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores, o via online a través de la plataforma de venda d’entrades InstanTicket, disponible 24h. Així mateix, tal i com marca la normativa, es reservaran un 5% de les entrades per a la venda en taquilla, estant a la venda en el castell a partir de les 10 hores del mateix dissabte de l’espectacle i fins que s’esgoten.

El proper dissabte 13 de juliol serà el torn de Karen Souza. La seua veu greu i sensual es va fer cèlebre gràcies a les seves versions en clau jazz de grans clàssics del pop i del rock com Creep de Radiohead, Personal Jesus de Depeche Mode o fins i tot el Get lucky de Daft Punk i el Billie Jean de Michael Jackson. Al seu nou treball, Velvet vault (2017) la cantant argentina combina les seues pròpies composicions amb algunes magnífiques versions molt conegudes pel gran públic.

Ja el dissabte 20 de juliol el grup Els Pets, presentaran el seu nou treball “Som”, després d’estar 5 anys aturats. Des del cim de la seua trajectòria de més de 30 anys, Els Pets han decidit apostar per sonoritats contemporànies amb un grapat de cançons memorables.

I per últim, dissabte 27 de juliol, el conegut presentador Manel Fuentes ocuparà el castell amb la seua banda Spring’s Team per homenatjar, durant més de dos hores de show enèrgic i emotiu, al cantant Bruce Springsteen.