Miquel Lorente, nou director general d’Economia Sostenible de la Generalitat

  • És el segon regidor de l’actual Ajuntament de Xàtiva que forma part l’organigrama del govern autonòmic després de la designació de la socialista Xelo Angulo, la setmana passada, com a directora general de Cooperació Internacional

El regidor i portaveu de Xàtiva Unida, Miquel Lorente, era nomenar ahir director general de Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana en el ple del Consell. Mitjançant les xarxes socials, Lorente recordava minuts després del nomenament que “aquesta és una proposta resultant del treball col·lectiu que hem fet des de Xàtiva, fet que s’ha de tenir sempre present, fet que sempre tindré present”.

Pel que fa a la seua dinàmica dins de Xàtiva Unida, formació de la que és portaveu a l’oposició, “tant en l’Ajuntament com en el col·lectiu continuarà sent la mateixa i encara amb més il·lusió i coratge. Xàtiva és Xàtiva”, afirmava.

El nou director general tenia paraules d’agraïment per a la líder d’EUPV, Rosa Pérez, “i a totes les companyes i companys d’Esquerra Unida del País Valencià que han dipositat la seua confiança en aquesta proposta. Agrair també al conjunt de les formacions que integren el Govern del Botànic amb qui anem a treballar al màxim perquè la gent humil i treballadora d’aquest país siga més feliç. I sobretot agrair als meus. A eixes persones que sempre, en tots els moments, heu estat ací”, remarcava.

Miquel Lorente va ser candidat en la llista mixta d’Esquerra Unida i Unides Podem a les Corts en les últimes eleccions autonòmiques i, des d’ahir, passa a formar part de la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius i Treball que dirigeix Rafael Climent, de Compromís.

Es tracta del segon regidor de l’actual Ajuntament de Xàtiva que forma part l’organigrama del govern autonòmic després de la designació de Xelo Angulo, la setmana passada, com a directora general de Cooperació Internacional.

El regidor va ser tinent d’alcalde i va formar part del Govern de Sant Domènec passada legislatura liderant les Regidories de Promoció Econòmica, Mobilitat, Obres i Agricultura. “D’aquest nou camí espere no decebre i no oblidar mai d’on vinc”, va transmetre ahir.