Missatges de condol per la mort a Xàtiva de Miguel Ferri “Miguelín”

Aquest dijous va morir Miguel Ferri Montell després d’una llarga malaltia. Conegut per molts veïns de Xàtiva, des de diferents àmbits, per motius professionals, per ser una persona molt activa en diferents associacions i col·lectius, sobretot pel seu caràcter afable, han estat molts els missatges de condol difosos a través de les xarxes socials. Ahir es va celebrar el seu funeral.

Hem escollit un d’ells, el que ha difós l’Associació de Veïns de Bixquert. A la seua web, llegim, textualment, que “Miguel ha estat una persona molt activa en l’associació de veïns de Bixquert i era tresorer de la mateixa des de fa ja 5 anys més de participar en les decisions de l’associació de forma directa aportant sempre el seu bon fer a la tasca. Volem mostrar el nostre condol a la família en aquest moments tan durs i enviar una forta abraçada a la seua dona i fills “.

Aquest és un dels molts missatges de condol que es poden trobar a les xarxes socials, tant de col·lectius com de veïns de la ciutat, als quals unim el de tot l’equip d’aquest setmanari.