‘Mister Bike’ obri les seues portes a Xàtiva

“En aquests temps fa falta gent emprenedora, que s’anime, ho intente i lluite. I amb tot açò, la meta arriba”

Després d’una llarga trajectòria en el ciclisme, Javier Benítez ens sorprèn en aquest cas en un nou projecte que també té com a base les dues rodes. Una idea molt sorprenent, única a Espanya i que en aquest cas la podem trobar a Xàtiva. En la inauguració d’aquest nou local, el mateix Javi ens ho va explicar.

1En quin consisteix Mr. Biker?

Jo volia tenir la meua pròpia firma, la meua pròpia marca. Ens vam reunir amb uns amics que es dediquen a açò i vam pensar en traure un logo i una imatge per a aquesta idea. Jo no estava molt convençut en embarcar-me en aquest nou projecte ja que estem en un moment difícil, tant a nivell econòmic com en el sector del ciclisme. Jo volia remarcar el que va serr la meua trajectòria ciclista, sent una persona a la qual li agradava molt cuidar el material, tractar ben nostra eina que és la bicicleta, cuidar la imatge… i és açò es basa la tenda.

Molt de temps després del primer contracte professional, primer circuit, primeres etapes… ací estan representades diversos dels teus trets més significatius.

Ací poden trobar tots els preus, tant la línia econòmica com per a gent més exigent. Que la tenda tinga aquest disseny tan exclusiu no significa que estiga a l’abast d’uns pocs, tots el contrari.

Açò respon al fet que sempre t’ha agradat cuidar la teua imatge, ser un ciclista més modern i transgressor.

És evident que la gent que passe per la porta veurà en Mr. Bike un local de disseny, però amb tot tipus de preus i destinat a tot tipus de persones. Qualsevol pot venir, i veure la seua prova esportiva que més li agrade.

Està més enfocat al ciclisme, donada la teua afició, però sense oblidar tots els esports.

Açò està enfocat com un club, on es puga seguir per exemple d’una etapa del Tour de França amb totes les necessitats d’un ciclista, amb roba de col·lecció, complements, taller de reparació, pàrquing de bicicletes perquè la gent esmorze o es faça una cervesa tranquils…

IMG_0154També ressaltar la sala de biomecànica.

Per descomptat. Tenim al millor biomecànic de tota Espanya, que treballa amb el mateix sistema del Sky. Açò serveix per a adaptar la bicicleta a les característica de cada esportista i no tindre problemes de lumbars, quàdriceps, plantilles… En aquesta mateixa sala instal·larem dos aparells exclusius per a entrenar on pots fer una etapa del Tour fins a simular un entrenament per Nova York. Açò serveix per a gent que per treball no li vinga bé eixir a determinades hores i puga venir a la tenda a fer les seues sessions d’entrenaments amb les majors comoditats, així com una sala de massatge.

Tens diversos títols de massatgista i ho posaràs també en pràctica.

Sí, a mi sempre m’ha agradat tractar tan bé com siga possible als corredors i ajudar-los en el que està en la meua mà, per açò aquesta sala de massatge.

En el ciclisme no hi ha etapa fàcil i la lluita i el sacrifici d’aquest esport es pot traslladar ara a aquest dia a dia.

Tot el món que coneix aquest esport sap el sacrificat que és i ara arriba el moment de traslladar el sacrifici a aquesta idea. En aquests temps fa falta gent emprenedora, que s’anime, ho intente i lluite. I amb tot açò, la meta arriba. Vaig penjar la bicicleta de manera professional però seguisc i seguiré amb ella tota la vida.

IMG_0160En aquesta zona hi ha molt bons aficionats amateur, grans amics teus la majoria, que disposen de bicicletes quasi de circuit, i que en Mr. Bike estaran molt cuidades.

Efectivament,  hui per exemple hem pogut veure a gent molt important tant del món amateur com a professional com David Bernabeu, Miguel Soro, Salvador Sanchis, Adrián Palomares, Quique Gutiérrez o Stefano Garzelli, un gregari de luxe de Marco Pantani i campió del Giro.

Esperem que açò siga un èxit més que afegir al teu currículum i pugueu gaudir-ho sobretot en família.

 

Fotos: Rut Villanova