Moixent obri un canal de comunicació entre la població i la Regidoria de Festes

Des de l’Ajuntament de Moixent, a través de la regidoria de festes, ha obert un canal de comunicació entre la població i el consistori per conèixer les valoracions i opinions al voltant de les festes del poble, per millorar-les de cara a properes edicions, si és possible . Es tracta de fer una reflexió al voltant de la seua tradició festiva i aportar propostes de millora o valorar el que més els agrada.

Al setembre l’Ajuntament convocarà a la nova comissió de festes per preparar les festes del 2016 i vol reflexionar amb el nou equip sobre les conclusions dels veïns i veïnes que hagin aportat amb el seus suggeriments.

Les festes de Moixent abasten des dels tradicionals bous i vaques al carrer fins als actes religiosos, passant per l’entrada de festers, presentacions de les reines de festes, orquestres, concursos, exposicions, etc.

Aquest any s’ha canviat el tradicional castell de focs d’artifici, que marcava la fi de la setmana festiva, per un espectacle a la plaça Major, ja que el municipi no pot comptar amb una zona de seguretat per llançar aquest castell, en estar a menys de 500 m de la massa forestal. Els veïns van gaudir d’una vetllada cultural amb les actuacions dels grups folklòrics internacionals i de l’espectacle “Club etern” on es va fer un repàs de les cançons dels anys 60-70 que van marcar la joventut dels que van viure aquella època.