Mónica Oltra enceta el cicle de xarrades de Compromís per Xàtiva

  • Dissabte la coportaveu de Compromís i actual vicepresidenta de la Generalitat participarà en el primer dels col·loquis

Mónica Oltra encetarà el pròxim dissabte el cicle de xarrades, “Governs amb Compromís”, organitzat pel col·lectiu de Xàtiva. La coportaveu de Compromís, actual vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, serà la primera en participar d’aquesta iniciativa que pretén acostar als veïns i veïnes el treball que s’està fent des de les diferents institucions on hi governa Compromís.

CARTELL  GOVERNSDes de Compromís per Xàtiva s’ha dissenyat un ambiciós calendari per acostar fins la ciutat de la Costera representants de tots els àmbits. D’esta manera, al llarg de diversos caps de setmana, s’abordaran les polítiques i iniciatives que s’estan portant endavant a nivell europeu, estatal, autonòmic, provincial i local.

Amb aquest cicle de xarrades la formació vol obrir la política a la ciutadania i  convidar-la a que es senta part del canvi. Cristina Suñer, portaveu de la formació xativina ha assenyalat que “Es tracta d’un exercici de democracia participativa. Volem que la gent perda la por als polítics i que entenga que treballem per a ells. Volem eixir al carrer per escoltar-los”.

El cicle que comença aquest dissabte amb Mònica Oltra portarà el 16 d’abril Àgueda Mico, secretària d’organització de Compromís; Fran Ferri, portaveu de la coalició a les Corts, i Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació. El 30 d’abril tindrà lloc la xarrada a càrrec de Vicent Marzà, actual Conseller d’Educació. El 14 de maig serà el torn de la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando. A juny es parlarà d’Europa el dia 4 amb l’eurodiputat Jordi Sebastià. El 18, vespra del dia en el qual es signà el Pacte de Sant Domènec, seran els regidors de Xàtiva els qui expliquen el seu any al capdavant del govern xativí. Per últim, l’encarregat de tancar aquest cicle de xarrades, el dia 25 de juny, serà el conseller d’economia sostenible Rafa Climent.

Les xarrades tindran lloc a les 6 de la vesprada a la plaça de la Bassa o a la Casa de la Cultura, en cas que ploguera. Des de Compromís per Xàtiva es fa una crida a tota la ciutadania per que participe d’aquestes xarrades i tinga l’oportunitat de conèixer qui els governa.