Montesa sorprèn amb el desplegament de mitjans en el segon concert de Fes l’Agost al Castell

 

El segon concert del cicle d’estiu promogut per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Montesa, va comptar amb el grup de percussió València Percussion Academy, format en aquesta ocasió pels reconeguts percussionistes Joan Soriano, Víctor Segura, Iván Giménez i Víctor Estellés, que al costat del tècnic audiovisual Javi Mollá van oferir al públic un espectacle de gran format i sensibilitat.

Els quatre percussionistes van interpretar un repertori eclèctic passant per músiques de caràcter més íntim com el compositor Piazzolla o més lúdic i fresc com Bartók i Zivkovic i propostes actuals, suggeridores i radicals com l’és la música de Glass i Burtner. Tot un variat repertori on on es van fusionar els estils clàssic, contemporani, el jazz i la música electrònica, que juntament amb la colossal projecció arquitectònica sobre el marc que suposa la sala capitular del castell de Montesa van fer del concert un espectacle complet en un entorn singular.

El concert va tenir una gran acollida i reconeixement del nombrós públic que va desbordar l’aforament per a satisfacció dels artistes participants i dels organitzadors de l’esdeveniment.