Muñoz: “Entre tots hem aconseguit que avui la Comunitat haja deixat de ser paradigma de la corrupció per a convertir-se en model d’èxit” 

    • El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, participa en l’esmorzar comarcal de La Costera-La Canal on ha animat a tots a seguir treballant dur perquè el partit socialista “seguisca sent el motor de transformació de la societat”

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha participat aquest cap de setmana en l’esmorzar comarcal de La Costera- La Canal que ha tingut lloc en la localitat d’Énguera on ha posat en valor l’important esforç que s’està fent des de tots i cadascuns dels racons de la Comunitat Valenciana a través d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores socialistes per a “convertir aquesta terra en un model d’èxit”. “En aquests tres anys hem aconseguit eixir del fangar de corrupció en el qual ens va ficar el PP”, ha denunciat Muñoz, afirmant que “hem deixat de ser el paradigma de la corrupció per a ser el paradigma de la solidaritat, de la igualtat d’oportunitats, hem posat a les persones en el centre de les polítiques el que ens ha convertit en model d’èxit”.

L’acte també ha comptat amb les intervencions del secretari comarcal, Roger Cerdà, la secretària local, Asun Chorques i l’alcalde de la localitat, Oscar Martínez.

Muñoz ha recordat que durant aquests tres anys s’han reparats drets, amb una Sanitat universal i pública; eliminat els copagos; amb un pla de gratuïtat de llibres de text; augmentat les beques universitàries; atenent als malalts d’Hepatitis C, i als dependents. Però a més, tal com ha assenyalat, “s’ha reconstruït l’economia amb la creació de més de 200.000 llocs de treball; s’ha incrementat la inversió estrangera; s’està treballant en la lluita contra la despoblació”. “Estem renaixent com a poble perquè tenim un govern honest i honrat compromès amb el benestar dels seus ciutadans” ha apuntat.

Finalment ha recordat que el partit socialista ha sigut sempre “el motor de transformació de la societat qui ha garantit la igualtat i per tant l’esperança de molta gent” per tot açò ha reclamat l’ajuda i el compromís de tots per a guanyar a una dreta “sense argument polític i que es recolza en els símbols, com a única opció mentre el partit socialista sempre estarà del costat de les llibertats i la democràcia”.

Per la seua banda, el secretari comarcal, Roger Cerdà ha animat a tots els assistents a seguir treballant per a consolidar el canvi. “Feia molts anys que no governàvem alhora en tantes institucions com el govern d’Espanya, la Generalitat, la Diputació de València, i molts ajuntaments de la Comunitat Valenciana”, ha recordat al mateix temps que ha instat a tots els assistents a “ser responsables per a seguir sent la força majoritària”. 

Finalment, la secretària general del PSPV a Énguera, Asun Chorques i Oscar Martínez, alcalde de la localitat, han donat la benvinguda i agraït la presència del secretari d’Organització en el Comitè Comarcal i han aprofitat la seua intervenció per a posar en valor els assoliments que durant aquests anys, gràcies als governs socialistes, s’han aconseguit a la Comunitat, en la comarca i en gran part dels ajuntaments governats pels socialistes.