Música Gospel pels més necessitats

  • El Cor Gloria arriba al Gran Teatre de Xàtiva de la mà de l’Església Evangèlica amb l’objectiu de recaptar aliments per als més necessitats

El Gran Teatre de Xàtiva acull aquesta vesprada, a les 20 hores, un concert benèfic de música gospel organitzat per l’Església Evangèlica de la ciutat. Serà de la mà del reconegut Cor Gloria, creat en 1993 per a promocionar un gènere de música un tant desconegut en el nostre país, i que servirà com a acte de presentació del seu tercer CD. Per a col·laborar, les entrades tenen un preu simbòlic d’1 euro i s’haurà d’aportar, com a mínim, 1 quilo d’aliment que aquest col·lectiu xativí repartirà entre els més necessitats de la ciutat.

 

Esteban Ramón, director de Blau Gospel

“El nostre objectiu és recaptar 1.000 quilos d’aliments per als xativins que ho necessiten”

Eres un dels grans coneixedors del Cor Gloria, ja que heu col·laborat moltes vegades. Què destacaries d’ells?

És un cor amb 21 anys de trajectòria, sent el primer cor de gospel oficial que es va crear a Espanya i que conta amb una extensa gira de concerts per tot el territori. És de València i està format per cantats de diferents esglésies evangèliques de la Comunitat.

Què trobarà tot aquell que acudisca dissabte a veure l’espectacle?

Hi ha que destacar que es tracta d’un grup de primer nivell, serà una actuació molt potent i que a ningú deixarà diferent. Hem preparat un concert molt especial, ja que a més aquest cor presentarà oficialment a nivell nacional el seu nou CD a Xàtiva. En la primera part del concert es recrearà el que és una església típica protestant americana i ja en el segon acte es repassaran les seues noves cançons, composicions pròpies, guardant-nos algunes sorpreses per als assistents.

Un concert del que també cal destacar la seua vessant solidaria.

Sí, açò és el més important per nosaltres com església. Estem bolcats molt fortament amb l’obra social de Xàtiva, per ajudar als més necessitats de la ciutat. Volem fer una crida per aportar aquest quilo d’aliments, com a mínim, ja que estem oberts a molt més. Tenim l’objectiu d’arreplegar 1.000 quilos, sent  nosaltres els encarregats de repartir-los posteriorment en l’església. Tot aquell que necessite ajuda, sols ha de vindre a demanar-nos-la, ja que estem oberts a tots.

Com organitzador de l’acte, perquè convidaries als nostres lectors a participar?

Per què és un concert molt ben preparat, molt digne i de moltíssima qualitat a tots els nivells. A més, com hem parlat, tenim aquesta part solidaria que tots hem de recolzar.