Naix Compromís La Costera – La Canal

El passat dissabte al CCX de Xàtiva va tindre lloc la Constitució de Compromís La Costera – La Canal de Navarrés amb Cristina Sunyer, Joan Baldovi i Fran Ferri.

En aquest acte es va nombrar per unanimitat a Josep Mª Sebastià com a nou Secretari Comarcal, que forma la nova executiva comarcal amb membres del Bloc, compromís i coalició.

A més, es van presentar diverses propostes de recolzar a la Plataforma No al Macroabocador en la manifestació del proper 23 de Febrer, i es va reiterar el suport a Cristina Sunyer per donar la seua opinió del Consorci.

482026_560895867254920_684836076_nJosep Mª Sebastià va afirmar que aquesta coalició va nàixer amb l’objectiu de “plantar cara al bipartidisme i consolidar un espai polític, en clau pròpia, de caràcter progressista i plural amb la prioritat d’aconseguir la millora en la qualitat de vida de tots els valencians”.

Així mateix, el nou secretari comarcal va ressaltar haver-se convertit “en una formació política i social valenciana amb dos prioritats molt clares: la defensa de la democràcia i el servei a les persones”.

Finalmete, Sebastià va concloure demanant una transformació social. “Cal un canvi en la manera de veure el món, la vida i les persones. Eixa és la línia de treball de tots nosaltres, la línia de treball de Compromís. Ara anem més endavant per créixer  i vertebrar els compromisos de les valencianes i valencians que volen ser protagonistes de noves polítiques i altres formes de fer política. Sabem que la confiança i el vot que ens ha donat la ciutadania no és cap xec en blanc, sinó un manament perquè els representem dignament, dia a dia, amb honestedat, treball i valentia”.