Nino Bravo renaix a les Nits al Castell

Demà dissabte, el Festival Internacional ‘Nits al Castell’ de Xàtiva acull un dels espectacles que s’espera més multitudinaris i exitosos d’aquesta edició. Es tracta de l’homenatge ‘Nino Bravo, 40 años recordándote’, produït pel propi festival baix la direcció de Juan Antonio Ramírez. Durant la quasi hora i mitja de concert es repassaran els temes més coneguts de l’il·lustre cantant valencià, un artista de talla internacional que ens va deixar un enorme llegat musical.

IMG_1542En la roda de premsa de presentació, celebrada aquest dijous, va estar present Marian Soro, regidora de Turisme; Juan Antonio Ramírez, director del Festival; així com una representació dels músics i cantants que durant eixa nit faran les delícies del públic i que van interpretar per a la premsa unes cançons. Ells van ser Gemma Hernández, vocalista amb un estil molt personal; Miguel Ángel González, que es decanta per un gènere més pop; i Leo Jiménez, reconegut cantant de heavy metal que va representar durant dos anys ‘Jesucristo Superestar’ en el Palau de la Música.

Marian Soro va afirmar que es tracta d’un espectacle “amb molta expectació que frega ja el ple d’aforament” i va augurar “un èxit atronador” per a aquesta vetlada. Així mateix, l’edil de turisme va voler agrair “a la direcció artística, músics i cantants el tremend esforç realitzat per a crear aquest homenatge” i va recordar que “malgrat els recursos tècnics limitats” del Castell, es fa “el possible i l’impossible per a oferir la major qualitat als assistents”.

IMG_1549Per la seua banda, Juan Antonio Ramírez es va mostrar “molt satisfet” per dur a terme aquest homenatge “a un dels artistes més importants de la nostra terra i que tant va suposar en la seua època”. El director del festival va avançar que serà un espectacle “molt emotiu i diferent que unirà música moderna amb música simfònica”, i va puntualitzar que es tracta “d’un homenatge amb uns cantants amb criteri, personalitat i forma musical única, ja que Nino Bravo és inimitable”.

Els assistents podran gaudir d’aquest concert i recordar a un dels cantants valencians més importants a partir de les 23 hores en l’entorn incomparable del Castell de Xàtiva. La propera setmana finalitzarà aquest 16è Festival amb l’obra de teatre ‘Una más y nos vamos’.