NNGG de l’Alcúdia de Crespins arrepleguen 300 quilos d’aliments

Amb motiu de les festes nadalenques, Noves Generacions del Partit Popular del municipi de l’Alcúdia de Crespins han lliurat a aquesta localitat més de 300 quilos d’aliments no peribles per al banc d’aliments de l’Ajuntament.

la fotoEl lliurament d’aquests aliments s’ha realitzat en l’Ajuntament en el qual l’alcalde Javier Sicluna i la regidora de Benestar Social, Carmen Calabuig, han agraït aquest acte solidari per a així poder ajudar a les persones més necessitades de la localitat.

L’alcalde ha posat de manifest que aquest és el primer any que Noves Generacions de l’Alcúdia de Crespins participa en aquesta classe d’actes solidaris “en una campanya que posa de manifest que els vertaders protagonistes són les gents solidàries, i que amb aquestes aportacions ha fet possible un gran gest per als més necessitats del nostre poble”.

A més, Sicluna ha desitjat unes bones festes i ha indicat que el repartiment d’aliments començarà ràpidament perquè puga arribar a la gent més que més ho necessita en aquests temps de crisis.