No hi ha excuses: partit “vital” per al CD Olímpic

  • El conjunt xativí ha anunciat que el partit davant el Pobla de Mafumet serà “el de les falles”

L’Olímpic ha de superar el problema de les dificultats que té per marcar gols per aferrar-se a la categoria. Amb 15 gols en 26 partits la falta d’encert en els metres rivals, com ha indicat l’entrenador Raúl Garrido, li ha impedit sumar els punts que potser pel seu joc es mereixia. Entre Javi Navarro i Samu han aconseguit únicament quatre gols. En aquesta ocasió el tècnic compta amb pràcticament tota la plantilla ja que recupera el sancionat Cifo, a més han rebut l’alta els lesionats Alexis i Borja Rubiato, aquest últim davanter centre. Arthur també ha entrenat amb el grup però seria prematura, donada la seua inactivitat en les últimes setmanes, que entrés en la convocatòria. Són baixa Pepín, per lesió, i Luismi Loro, per acumulació. La baixa de Luismi, habitual en els últims onze, obligarà a Garrido a canviar l’onze, i fins i tot plantejar-se altres opcions per intentar marcar més d’un gol.

L’Olímpic disputarà aquest diumenge (12h) a la Murta un partit “vital” per les seves aspiracions de mantenir-se en la segona divisió B. Amb arbitratge del castellanomanxec Carlos López López rebrà la Pobla de Mafumet, rival directe en la lluita per la permanència . Els de Tarragona sumen tres punts més a la classificació pel que els de Xàtiva tenen l’oportunitat tant d’igualar-los en punts, fins i tot de guanyar l’average particular en cas de guanyar per més de dos gols de diferència (1-0), com de evitar que es vagin a sis punts, que serien set, diferència difícil de recuperar. L’Olímpic no guanya un partit des del 2 de gener i acumula únicament una victòria a la Murta des que es va iniciar la lliga.

Tornaran a la Murta els exjugadors Toni Vela i Lluís Acosta, que van deixar el club xativí en finalitzar la temporada passada; i possiblement Polaco, fitxat pel Pobla al mercat d’hivern procedent de l’Olímpic, encara que per un acord entre els dos clubs no podrà ser alineat.

El CD Olímpic ha anunciat que el partit davant el Pobla de Mafumet serà “el de les falles”. Les falleres majors de la ciutat faran la sacada d’honor i tots aquells que acudisquen amb la brusa o jaqueta de faller tindran una entrada reduïda de 5 €. Demà diumenge se celebra el “Dinar de Germanor” faller.