Nou medalles de la Secció Gimnàstica del Taekwondo Xàtiva en l’Autonòmic de Montcada

  • Tres gimnastes xativines viatgen a Bulgària amb la Selecció Nacional

El Club Taekwondo Xàtiva, Secció Gimnàstica, va aconseguir nou medalles (un or, cinc plates i tres bronzes) en el Campionat Autonòmic celebrat a Montcada el cap de setmana passat. L’expedició del club de Xàtiva va estar composta per 22 gimnastes i dos entrenadores.

Aquests resultats permeten calfar motors per a les cites més importants de l’any: el Campionat d’Espanya a Bilbao del 7 al 10 de maig i l’Internacional de Bulgària del 29 abril al 3 de maig.

Precisament per disputar aquest Internacional, dijous partien des de Madrid, destinació a Sofia, juntament amb la resta de la selecció Nacional, les xativines Paula García, Estela Fuster i Loles Ballester, amb motiu de la seua participació en el campionat.

Aquesta important trobada esportiva està considerat com un dels internacionals més importants d’Europa, amb la participació de 25 països com Xina, Japó, Alemanya, Rússia, França… i un total de 450 gimnastes de tot el món.

La classificació de les gimnastes del Club Taekwondo Xàtiva, Secció Gimnàstica, no ha sigut un camí fàcil atès que van haver de superar un control tècnic nacional el passat 14 de febrer, i que va donar com resultat la convocatòria amb selecció per representar al nostre país en aquesta important trobada.

Al costat de les dues esportistes viatja la seua entrenadora Loles Ballester, la qual integra l’equip de tècnics de la Selecció Nacional de Gimnàstica Aeròbica, de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica.