Nova victòria del Clínica Carralero, que ja és segon

  • Ajustades derrotes del sènior B i juvenils com a locals

Cap de setmana amb sort dispar per als diferents equips federats del Club Handbol Xàtiva. Una setmana més, el primer equip, el Clínica Carralero, va donar la nota positiva de la jornada després d’aconseguir una nova victòria, aquesta vegada com a local davant un combatiu Más que Fuerte Burjassot per 29-23. Els d’Enric Martínez van tornar a madurar un partit competit que, no obstant açò, van controlar durant gran part del xoc, per a acabar imposant-se per 6 gols i pujar a la segona plaça de la classificació, a 2 punts del líder, el Llevant-Marni “B”.

La resta d’equips no va poder assaborir el plaure del triomf, si be el sènior B enfront de l’Oliva i els juvenils en la segona de les dues jornades disputades el cap de setmana passat com a locals, a punt van estar d’aconseguir-ho. Els primers van perdre per 19-20 un partit molt intens amb alternatives en el marcador i rendes mai superiors a 3 gols per a cap equip. El juvenil, per la seua banda, va caure el dissabte davant el Llevant-Marni per 17-33 i el diumenge davant Maristas d’Algemesí per 21-25.

De la resta d’equips, derrotes per a alevins, infantils i cadets per 0-8 davant Favara, 20-34 davant Jaime I i 20-34 davant el Pilar, respectivament.

Per al cap de setmana vinent, tots els equips tornen a jugar a domicili. Els alevins jugaran el dissabte a les 12.30 hores en la pista de l’Ontinyent. Infantils i cadets visiten al Mislata a les 13 i 11.45 hores, respectivament. El juvenil es desplaça a Port de Sagunt per a jugar en l’Ovni el mateix dissabte a les 12.30 hores. El Clínica Carralero tanca la jornada de dissabte a les 17 hores també en la pista del Mislata “B”, mentre que el sènior B jugarà el diumenge a les 12 hores en la pista de l’Ontinyent.