Noves sentències del TSJ a favor de l’Ajuntament de Canals

L’Ajuntament de Canals ha lliurat al poble de pagar més de 600.000 euros per l’expropiació d’altres dos de les parcel·les per a sòl dotacional pròximes a l’institut Francesc Gil.

Després de les sentències fermes del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i de distints judicis des de l’any 2015, la justícia ha tornat a donar la raó a l’Ajuntament de Canals respecte a dos parcel·les expropiades. En una de les dos sentències, el TSJ ha dictaminat pagar 47.510’4 euros per una de les parcel·les, en lloc dels 551.773’76 euros que els propietaris reclamaven en primera instància. Amb la segon sentència, que vam conéixer la setmana passada, s’ha dictaminat que el poble haurà de pagar 61.537’53 euros i no els 158.890’2 euros, que els propietaris demanaven inicialment.

Les sentències han sigut favorables cap al consistori canalí. Aquest resultat ha lliurat de més de 600.000 euros el cost d’expropiació per aquests terrenys que, sumats a les sentències anteriors, ronda ja la xifra dels 2.000.000 euros estalviats al poble de Canals en els últims mesos.

Per a Ricardo Requena, alcalde de Canals, “cal agrair la tasca del departament jurídic municipal així com el treball dels assessors externs que han ajudat a rebre aquesta bona notícia, que suposa un estalvi important per a totes les canalines i canalins”.