Novetlè acollirà aquest divendres la “Nit Violeta” de la Mancomunitat

Els municipis de la Granja de la Costera, Moixent i Llanera de Ranes han inaugurat aquestes setmanes la campanya Nits Violeta a la Fresca organitzada pel Departament d’Igualtat de la Mancomunitat La Costera – Canal.

El primer poble que va començar la programació d’estiu va ser la Granja el divendres 7 d’agost i, Moixent i Llanera de Ranes, dijous i divendres d’aquesta setmana respectivament.

Aquesta iniciativa pretén crear espais violeta a les nits de l’estiu, per tal d’implicar a tota la societat en les polítiques d’igualtat i conscienciar de la problemàtica de la violència de gènere, així com promoure un debat amb perspectiva de gènere. 

El públic assistent dels diversos municipis va rebre positivament els actes i va gaudir dels curtmetratges programats: Humana, el cuerpo fuera del cuerpo; Un billeta a nunca jamás; i Solo sé que no sé nada. Tanmateix, el Departament d’Igualtat va regalar a tots els veïns i veïnes una botella d’aigua personalitzada i subvencionada pel Pacte d’Estat.

Aquesta setmana, Novetlè serà qui acollirà el projecte el pròxim divendres 21 d’agost a les 22.30 hores en el pati de les escoles.