Olímpic: amb l’objectiu de sumar els primers punts

  • L’equip de Xàtiva rep hui a les 19 hores a l’At. Baleares amb la intenció de seguir creixent

L’Olímpic intentarà marcar els seus primers gols i sumar els seus primers punts en la trobada que pertany a la tercera jornada a la segona B que l’enfrontarà aquest dissabte, a les 19 hores, a la Murta, davant l’At. Baleares. Els de Xàtiva han perdut els seus dos primers partits per idèntic resultat (1-0). Si davant el Badalona una decisió arbitral va poder ser decisiva en un partit igualat, davant el Sabadell l’equip va crear almenys sis oportunitats clares que no va aprofitar.

L’esforç realitzat davant el Sabadell ha mantingut “entre cotons” al central Mendoza. El jugador va entrenar amb normalitat en l’última sessió pel que és gairebé segur que estarà a l’onze titular. La mala notícia va ser que Pepín no va poder completar la sessió pel que és gairebé segur que es caurà de la convocatòria. Altres jugadors com Rulo o Rifaterra van guanyant minuts d’entrenament amb els seus companys però és poc probable la seua entrada a la convocatòria.

L’entrenador, Guillermo Fernández, ha manifestat la intenció de donar-li continuïtat als mateixos jugadors a l’onze per la qual cosa no s’esperen molts canvis respecte a l’equip que va jugar a la Nova Creu Alta amb l’únic canvi, si es confirma la baixa, de Berna Ballester per Pepín.

Dirigirà el partit l’àrbitre català Albert Ávalos Martos. El club ha comunicat aquesta setmana que se superen ja els 550 abonats fixant l’objectiu en arribar als 800.

El tècnic Guillermo Fernández va destacar després del partit davant el Sabadell que l’equip estava al vestidor “fotut pel resultat. Si un equip modest com nosaltres perd per la mínima davant el Sabadell i més deixa ocasions i bones sensacions seria per estar content, però no és el nostre cas, no ho estem”.

El president del club, Kike Alcázar, després del partit, va declarar a les xarxes socials que “ens va faltar l’encert cara a gol, però el treball i el camí és aquest, d’ací cap amunt sens dubte. Donar l’enhorabona a l’equip i pensar que un equip com el Sabadell recentment descendit no va ser millor”.

Davant el Sabadell va debutar a l’Olímpic el davanter Javi Navarro. Seues van ser algunes de les ocasions més clares. Navarro va complir a Sabadell 450 partits a segona B, 179 d’ells en el CD Ceuta, 92 d’ells a l’Huracán València. El jugador de Santurtzi va debutar l’any 2000 al Cadis.