Olímpic: malgrat tot… a intentar guanyar

  • Si no arriben Rifaterra o Jhon Edison serà necessari convocar un jugador de l’Olímpic juvenil

Amb els justos o menys. No disputarà aquest diumenge l’Olímpic seu partit davant el líder del grup III de segona divisió B en les millors condicions possibles ja que les lesions han minvat notablement la plantilla.

La setmana començava bé amb les altes dels dos jugadors sancionats Àlex Vaquero i Pau Franch, però, a més de complicar-se amb la baixa per lesió de Nando Ramon, lesió produïda en l’últim partit davant el Reus, la setmana ha suposat noves baixes. En el cas de Nando Ramon es confirma l’esquinç de turmell amb afecció de lligaments.

A la sessió de dimecres, en un exercici, Peris va patir un trencament fibril·lar al bessó de la cama esquerra, baixa important al tractar-se, sens dubte, d’ un dels jugadors més en forma de l’equip. A la sessió de dijous es va confirmar la baixa per lesió també de Pepín. El jugador ha arrossegat molèsties al taló durant les últimes setmanes i al final el metge li ha prescrit deu dies de descans.

A aquestes dues baixes s’uneix que ni Jhon Edison ni Rifaterra tenen molt difícil entrar a l’equip. Estan descartats, perquè continuen el seu procés de recuperació David i Christian. Ramon no va entrenar dijous per culpa d’unes molèsties però podrà entrar a la convocatòria. En total 15 jugadors disponibles de la plantilla. Si no arriben Rifaterra o Jhon Edison serà necessari convocar un jugador de l’ Olímpic juvenil. Afortunadament no hi ha jugadors sancionats.

Però amb tot Aparicio podrà veure formar un equip competitiu. La bona dinàmica en les últimes jornades empeny l’equip a buscar guanyar al difícil camp del Llagostera per, d’aquesta manera, acostar-se de veritat als llocs de promoció i ficar pressió a l’Hospitalet i Alcoià, amb qui pot lluitar pel quart lloc de la promoció i per la classificació per a la Copa del Rei.

L’equip sortirà a les 12.30 cap a Llagostera després de la sessió d’entrenament matinal. El partit es jugarà a les 12.00 demà diumenge amb l’arbitratge d’Antonio Monter Solans, del col·legi aragonés.