Olímpic: Marcar, guanyar i recuperar la Murta

  • Demà no podrà jugar Mendoza per la seua expulsió, tampoc Rifaterra perquè va veure la cinquena groga

La sorpresa desagradable de la setmana ha estat la no participació de Samu en alguns entrenaments. El migcampista es va retirar amb molèsties de la sessió de dimecres després de rebre un cop a la zona del maluc. El jugador no va entrenar dijous i tenia previst ahir visitar un especialista per conèixer el tipus de lesió, perquè si es tracta d’un cop es dóna per fet que podria jugar, però si es tracta d’una lesió muscular quedarà descartat. En un dels interrogants que cal aclarir a les últimes sessions. També Ramon no entrenà al 100% per culpa d’unes molèsties a l’esquena. L’entrenador, Toni Aparicio, espera poder comptar amb tots dos.

Demà es jugarà davant el Badalona a partir de les 16.30h a la Murta. Si no hi ha complicacions es recuperarà als sancionats Samu i John Edison. Demà no podrà jugar Mendoza per la seua expulsió, tampoc Rifaterra perquè va veure la cinquena groga. Mendoza ens va confessar ahir que ja s’està preparant “al màxim” per al partit davant el Nàstic de la següent jornada. Als sancionats s’uniran els lesionats Christian i David. Una novetat respecte a l’última jornada és la recuperació del fins ara lesionat Kike Alcázar, qui, davant les baixes de Mendoza i Rifaterra, té moltes opcions d’entrar a l’equip titular. Així les coses de nou l’entrenador Toni Aparicio no només no podrà repetir 11 sinó que també ha d’incloure canvis importants. Comptarà, excepte imprevistos, amb 18 jugadors. El partit serà dirigit per Germán Cid Camacho, del col·legi Castellà- Lleonès.

Hui, última sessió. El Nàstic-Olímpic del proper 23 de febrer es jugarà a les 12 del migdia.

L’Olímpic arriba al partit “pressionat” pels últims resultats, per la derrota en l’última jornada davant l’Olot, no tant pel resultat sinó més aviat per haver deixat escapar, com altres vegades aquesta temporada, una oportunitat de sumar tres punts. La Murta se li està ennuegant a l’equip doncs de dotze partits jugats ha empatat sis i perdut dos, s’han escapat 18 punts.

Per al rival són jornades decisives per al futur del Badalona tant en l’àmbit esportiu com en l’institucional. D’una banda està l’assemblea extraordinària, que es durà a terme el proper dilluns 24 de febrer, i tindrà un únic punt del dia sobre la taula : l’aprovació, si s’escau, del conveni entre el CF Badalona i l’ajuntament de la ciutat, un conveni que es considera vital per a la continuïtat del club. D’altra banda està la situació esportiva, massa a prop de les posicions de descens. L’equip porta tres empats en les tres últimes jornades, no ha guanyat cap dels últims quatre partits i els toca jugar a continuació contra València Mestalla i Alcoià. Puntuar en la Murta seria tot un alleujament.