Olímpic – Racing, un partit històric i solidari

  • Els dos equips de Xàtiva s’enfronten per primera vegada aquesta vesprada en benefici d’AXATEA

Els dos equips de Xàtiva s’enfronten hui per primera vegada en la història. A les 20 hores, al camp Murta, Olímpic i Racing Xàtiva, equip que milita a la segona regional, es veuran les cares en un partit “amistós i solidari” ja que la recaptació es destinarà a l’associació AXATEA, associació d’ajuda a persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA) i les seues famílies. El preu de l’entrada és de 5 euros i poden adquirir-se en Piscolabis i Bar el Socarrat. Hi ha també una fila zero. La recaptació d’aquest partit anirà destinada tant a l’associació com a l’Hospital Universitari de la Fe, concretament a la unitat d’investigació del TEA.

Miguel Ardevinez, defensa (Eldense); Jefrie, banda esquerra (Benigànim); Nico Cháfer, migcampista organitzador (Castellonense) i Hugo, migcampista defensiu (Elx Il·licità), jugador que ja va militar a l’Olímpic, són els últims fitxatges anunciats des del club aquesta setmana.

Adri, jugador que també la temporada passada va militar a l’Olímpic, ha entrenat aquesta setmana amb la plantilla encara per formar part haurà de rescindir el seu contracte amb el Intercity alacantí.

L’entrenador Abel Buades ha complert la seua primera setmana d’entrenament, setmana que conclourà amb el partit de hui, un partit en el qual jugaran tots els jugadors disponibles més aquells jugadors que estan entrenant “a prova” sota les ordres de Buades.

En el cas del Racing Xàtiva ha avançat els entrenaments a aquesta setmana (dos dies) per tal de preparar el partit de hui. A diferència de l’Olímpic l’entrenador Jose Alarcón, que complirà dues temporades en el club, ja disposa de pràcticament tota la plantilla més uns quants jugadors que han demanat entrenar amb l’equip. Alarcón és conscient de la diferència de categoria que hi ha entre els dos equips però espera que sigui un bonic espectacle i que els espectadors vagin en un bon nombre a la Murta pel seu caràcter solidari.

Després d’aquesta setmana de presa de contacte serà la setmana que ve quan s’inicie l’assimilació de conceptes per part de la plantilla de l’Olímpic. Per al 31 de juliol està previst el segon partit de pretemporada davant el Castellonense.

Des d’aquest dijous el club ha iniciat la campanya de captació de jugadors per als dos equips juvenils amb els quals espera comptar la propera temporada.

Des de dilluns també està oberta la venda d’abonaments per a la temporada que ve. El ritme de venda és lent.