Olímpic: una setmana més massa baixes i rival complicat

  • Francis podria entrar en la convocatòria, com davant l’Elx Il·licità, però encara persisteixen les molèsties

L’Olímpic seguirà hui preparant el pròxim partit. Aquest matí serà l’última sessió. El titular es repeteix: massa baixes i rival complicat.

La sessió de dijous es va retardar a les sis de la tarda perquè plantilla i cos tècnic van acordar el dia abans sopar junts en un local de la ciutat. No hi va haver en aquest cas “torrà” al mateix Camp de la Murta.

L’Olímpic afronta el partit de nou amb moltes baixes, situació que s’està repetint en les últimes jornades. Són segures les baixes per sanció de Samu i de Pau Revert, el que, com en jornades anteriors també, “minva” el potencial defensiu de l’equip. A ells s’uneixen els lesionats Peris, Pepín i Francis. També possiblement Àlex Vaquero qui, a conseqüència d’un esquinç de turmell, no ha treballat amb el grup, almenys no ho va fer fins dijous.

Afortunadament hi ha jugadors que, tot i no estar encara al 100%, després de superar les seues lesions, poden estar en condicions d’entrar a la convocatòria o potser en l’onze. Són els casos de Nando Ramón, Christian i David. El primer pot ser un jugador important per guanyar alçada al centre del camp davant l’absència de Samu.

Pau Franch, que dimecres no va entrenar per culpa d’un virus, sí que va treballar ja dijous amb normalitat i excepte imprevistos, estarà disponible per al diumenge. Francis podria entrar a la convocatòria, com davant l’Elx Il·licità, però encara persisteixen les molèsties. Espera entrar al grup la setmana vinent. El bon treball de Jacobo en els últims partits ha donat confiança a l’equip i als aficionats.

Cal destacar també que, respecte a la setmana anterior, s’ha recuperat als dos sancionats: Kike Alcázar i Pifarré. El partit de demà es jugarà a les 17 hores a la Murta amb arbitratge de l’andalús Antonio Artacho Cobo. El rival, el Vila-real B, acumula cinc jornades sense guanyar havent aconseguit únicament un punt, el empata davant l’Hospitalet, dels últims quinze disputats. A la primera volta l’Olímpic ja va guanyar allà, 0-2, amb gols de Christian i Samu.