Ontinyent acull hui la trobada ‘Teixint per la igualtat’

Ontinyent i Agullent acolliran hui un encontre estatal del projecte “Madejas contra la Violencia de Género”, que portarà fins a ambdues localitats valldalbaidines, el quilòmetre i mig de bufanda que han creat dones de tota Espanya per a manifestar el seu rebuig a la violència masclista  a través dels missatges que han deixata la bufanda.

Una dotzena de representants dels col·lectius de dones de la localitat d’Astigarraga, on va nàixer el projecte de fer aquesta bufanda conjunta,   participaran a les activitats programes al llarg del dissabte 30 d’abril a Agullent i Ontinyent, i el diumenge 1 de maig a Biar, població que també ha participat al projecte  “Madejas contra la Violencia de Género”.

A Agullent i Ontinyent el projecte de las “Madejas”, impulsat per les regidories d’Igualtat d’ambdós ajuntaments,  s’ha anomenat “Teixint per la Igualtat”, i a través d’ells nombrosos col·lectius de les dues localitats s’han involucrat en la conscienciació contra la violència de gènere. Tots ells rebran el dia 30 d’abril, de les mans de les dones d’Astigarraga, uns diplomes acreditatius de la seua participació en el projecte.

Les activitats a Ontinyent començaran a les 17:30 amb un acte de benvinguda institucional a la Plaça Major, seguit d’una taula redona a les 18:30 d’Intercanvi d’experiències amb el col·lectiu “Madejas por la igualdad” i “Teixint per la igualtat” al Centre Cultural de Caixa Ontinyent. A les 20:00 es farà una ruta guiada per llocs emblemàtics d’Ontinyent i finalment, a les 21:30, un sopar popular al Camí dels Carros.