Ontinyent celebra hui la col·lecta anual de l’AECC

La regidora de Sanitat, Virtudes González, s’han reunit amb representants de diverses associacions sociosanitàries de la ciutat per tal de coordinar la col·lecta anual de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que com ve sent habitual, s’avança a Ontinyent respecte a la resta de municipis valencians, fent-la coincidir amb el Diumenge de Rams.

L’Ajuntament d’Ontinyent coordina l’organització de la jornada amb la Junta Associada Provincial de València de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que rebrà la totalitat dels fons que es recapten per a destinar-los a investigació contra la malaltia. Enguany, a les habituals taules col·locades a l’Avinguda d’Almansa, Plaça de la Concepció i el Centre Parroquial de Sant Josep, s’instal·larà altra al Carrer José Iranzo, també en horari de 9:30 a 13:30 hores.

Virtudes González agraïa l’ajuda desinteressada de totes les associacions que s’impliquen a la col·lecta, i convidava a la ciutadania “a participar també amb el seus donatius, perquè estos diners van destinats a fer estudis i investigacions per frenar esta malaltia que d’una manera o altra ens afecta a tots, i fer possible que les persones que la patisquen en el futur disposen de més i millors tractaments”.

 

Virtudes González, regidora de Sanitat

“Ontinyent és una ciutat molt solidaria”

Ontinyent s’adelanta i aquest diumenge farà la recol·lecta solidària contra el càncer.

Sempre demanem aquest dia, caiga com caiga, ja que el Diumenge de Rams és una jornada on tot el món ix al carrer en Ontinyent. És un moment perfecte per a la col·lecta i, malgrat que en altres localitats es realitza en un dia definit, nosaltres fa uns anys vam demanar fer-ho aquest dia i la veritat és que ens va molt bé. Cal recordar que Ontinyent és una població on molts veïns tenen casetes a la muntanya i nosaltres busquem sempre que aquestes iniciatives tinguen una resposta i valguen la pena organitzar-se.

On vos podran trobar?

Associacions veïnals i ens sociosanitaris del poble hem fet ja la convocatòria. Aquest diumenge posem taules en quatre o cinc llocs de la població, prop de les parròquies, ja que és lloc de pas de molta gent.

Quina xifra espereu abastar?

La gent d’Ontinyent és molt solidària i més en iniciatives com aquesta i amb aquest rerefons social. Estem molt contents ja que solem arreplegar uns 2.300 o 2.400 euros i aquest any tenim també aquesta intenció. Es destina a investigació i prevenció i des de la Junta Local d’Ontinyent, el proper dilluns una vegada fet el recompte, enviarem la xifra recaptada a València.

Per què convidaria a participar a tots els nostres lectors?

És una acció solidaria que val molt la pena. Qualsevol donació voluntària, siga la que siga, va a ser benvinguda, ja que la causa és important. Esperem que tot isca bé i la gent responga com tots els anys.