Ontinyent CF: el següent pas, de nou, a terres aragoneses

L’Ontinyent afronta aquest diumenge el primer dels partits de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens a la segona divisió B a Tarazona (18 hores) amb arbitratge de Diego Acer Prada del col·legi de La Rioja.

L’equip de Miguel Ángel Mullor iniciarà viatge aquest matí després de l’última sessió d’entrenament. No hi ha baixes pel que l’entrenador podrà disposar de tota la plantilla.

El partit de tornada es disputarà el diumenge 12 de juny a partir de les 18.00h al Clariano. De moment l’equip porta una bona trajectòria: tres gols a favor, i cap gol encaixat, però, tots coincideixen a assenyalar que molts partits es resolen per “detalls” i cal ser especialment curosos, i en el cas del Tarazona, cal estar atents a la seva capacitat ofensiva.

L’equip no estarà sol en terres aragoneses ja que l’afició s’ha acabat de bolcar i ahir eren 47 persones les que viatjaran a l’autobús. D’aquesta forma, queda confirmada l’eixida de l’autobús organitzat pel club que partirà de l’accés al recinte firal a l’altura del centre de salut de l’Av. Almaig, a les 8 hores de demà.

Tarazona és una localitat de poc més de 10.000 habitants emmarcada en l’espectacular paisatge de la muntanya del Moncayo que contrasta amb la proximitat al riu Ebre. Per a ells és la segona promoció d’ascens a Segona Divisió B consecutiva, tot un èxit després d’una trajectòria de sis temporades consecutives a la Tercera Divisió. Si en la 2012/2013 aconseguien la millor classificació en esta categoria en acabar en novè lloc, la 13/14 va ser millor, quedant sisens a les portes de la promoció. En la temporada 2014/2015 sí que ho aconseguiren, quedant quarts i caient eliminats en la primera ronda davant l’At. Levante UD, que els guanyà primer a domicili per 0-2 i després a terres valencianes per 2-1, per cert amb Jordi César vestint de granota.