Ontinyent CF: Primera defensa de la posición de líder

L’Ontinyent intentarà continuar com a líder del grup després de la disputa de la segona jornada. Demà a las 19.00h jugarà al Camp “Els Arcs” d’Oriola. Miguel Àngel Mullor té l’únic dubte de Lucas.

La Junta Directiva de l’Ontinyent CF, presidida per Luís Ortiz Montero, comunica que finalment no s’ha dut cap actuació en forma d’impugnació sobre el primer encontre de lliga disputat davant el Torrevieja i que acabà amb victòria per 3-0. El club lamenta la forma en que s’ha portat aquest assumpte per algunes parts implicades, i que ha pogut danyar la imatge de l’entitat ontinyentina perquè en alguns mitjans ha aparegut com una “polèmica” que no tenia raó de ser.

“El personal del nostre club es va posar en contacte amb Federació en el moment que isqué un llistat que incloïa a Ayo com a sancionat, i l’entitat de la Comunitat Valenciana ens confirmà que era un error”, ha afirmat Luís Ortiz, qui afegeix que el jugador, ex del Novelda, va complir la sanció en el partit d’anada de promoció al feu de l’Izarra i va jugar la tornada. “Ens sap greu que el Torrevieja no s’haja informat bé abans de reclamar l’alineació indeguda, perquè consta en els reglaments que la lliga regular i la promoció d’ascens són diferents fases de la mateixa competició, pel que les sancions es mantenen en cas d’acumulació de grogues i expulsions”, finalitza el president de l’Ontinyent. El club lamenta els fets ocorreguts però vol recalcar que es mantindran les bones relacions que hi ha amb el CD Torrevieja.

L’Ontinyent CF i Álvaro Aguado han arribat a un acord que els unirà per a la present temporada 2015/2016. Álvaro és un jove jugador que arriba procedent de l’equip juvenil de Divisió d’Honor del Levante UD. Es trobava fent la pretemporada a les ordres de Miguel Ángel Mullor i va debutar en l’encontre davant el CD Llosa, on ja va donar mostres de qualitat per assistir als seus companys des del mig del camp.

L’Ontinyent compta des de fa algunes setmanes amb Álex Chico, davanter provinent de l’Izarra, que s’ha vinculat amb el club per a la temporada 2015/2016. El jugador, que ja havia debutat en encontres de pretemporada, va jugar ja el primer encontre de lliga en tenir la fitxa tramitada, i a més va quallar una bona actuació, fent el primer gol de l’encontre i oferint l’assistència del segon per a Ayo. Amb aquest fitxatge es completa una plantilla que compta amb 22 components disposats deixar-se la pell per portar a l’Ontinyent a la zona alta de la classificació.