Ontinyent CF: S’enfronten els dos millors equips del grup

  • Els de la Vall d’Albaida intentaran tornar de Sagunt com a líders

Demà, a les 17.30h, l’Ontinyent s’enfrontarà l’At. Saguntino, líder del grup. Dos punts separen tots dos. L’equip de la Vall d’Albaida intentarà aconseguir una victòria a domicili i a més a més tornar a casa com a líder. S’enfronta l’equip més golejador del grup, l’Ontinyent, i l’equip menys golejat, dues formes distintes de plantejar el joc. No hi ha baixes i Miguel Àngel Mullor podrà comptar amb tots els seus jugadors.

Malauradament el club ha suspès el viatge amb autobús que s’estava organitzant per a demà a Sagunt perquè no s’ha arribat a un mínim de places. Durant estos dies la penya de La Torreta i els Supporters es troben organitzant el viatge en cotxes, pel que l’equip no estarà sol i s’espera una afluència d’una vintena d’aficionats. Qualsevol persona interessada pot contactar amb les penyes o altres aficionats per afegir-se a aquesta organització en vehicles particulars. Cal recordar que l’encontre, declarat dia del club per part dels locals, tindrà les entrades a un preu de 10 euros.

A l’últim encontre, jugat al Clariano, el conjunt dirigit per Miguel Ángel Mullor es va imposar amb solvència davant un rival que va fer una primera part quasi perfecta i que aconseguia avançar-se prompte davant un Ontinyent que va posar les taules a baló parat abans del descans. En el segon temps el Borriol va semblar un altre ben distint i els blanc-i-negres ho van aprofitar amb un joc ràpid i ben trenat que va poder ampliar-se, si més no, fins el 4-1 definitiu gràcies al doblet que completava Nacho Porcar amb el 2-1 i els posteriors gols d’Ayo i Rafeta.