Ontinyent CF: Un ascens per tancar una gran setmana

  • Dijous es duia a terme la constitució del club en societat anònima esportiva

L’Ontinyent CF havia d’afrontar aquesta setmana dos partits vitals. El primer d’ells ja l’ha guanyat, el de conversió en Societat Anònima Esportiva, i el segon el jugarà demà, a les 11.30 hores, en Ibaia, en el José Luis Compañón amb arbitratge del colegiat de La Rioja, Eduardo Escribano Hernández, contra el Deportivo Alavés B, amb avantatge dels del Miguel Ángel Mullor per 3-0.

L’única baixa en l’equip és la de Paco Sáez, sancionat. Malgrat l’avantatge adquirit després del primer partit l’equip tècnic ha plantejat l’encontre com els dos anteriors a Terrassa i Arcos de la Frontera, com si es tinguera un marcador d’empat a zero. Així es vol tenir clar l’important que seria marcar alhora que no encaixar un gol ràpid que animara a l’equip local i el ficara en l’eliminatòria. El Deportivo Alavés B, com a filial, està capacitat per a marcar dos gols i ficar-li pressió a l’Ontinyent. Però l’equio de la Vall d’Albaida ha demostrat en aquesta promoció que és capaç de jugar amb la pressió del marcador.

La plantilla ha viatjat aquesta nit i aquesta vesprada té previst entrenar en les instal·lacions de l’Eibar, doncs l’Alavés no els ha permès entrenar en Ibaia. El club de Vitòria no ha donat facilitats alguna en aquest sentit i tampoc als aficionats. Tan sol ha lliurat 100 entrades que han sigut entregades als ocupants dels dos autobusos que aquesta nit partiran cap a terres alabeses. Està previst que viatgen, almenys, 250 espectadors més. Alguns han adquirit entrades a través de tercers, uns altres esperen aconseguir-les allí.

Conversió a SAD

En la vesprada de dijous, i amb gran expectació, es va a portar a terme la constitució de la societat anònima esportiva en la que es converteix l’Ontinyent CF per posar, a partir d’ara, la mirada en la progressió esportiva i econòmica de l’entitat de cara a assolir majors reptes i apropar-la al futbol professional. No sense espera, els socis citats a les corresponents firmes, segellaren l’acord i adquisició de les noves accions al voltant de les 20.30 hores de la vesprada davant els mitjans gràfics que s’aproparen. A l’acte estigueren presents més de cinquanta actuals socis, ara accionistes, junt al president de l’entitat, que ara rep el càrrec de president d’honor,  Luís Ortiz; el tresorer, Enrique Montagud i el secretari, Ángel Bordera. Com a president de la nova societat ha estat nomenat Adrián Márquez, que firmà com representant d’Elite Sports 17 SL, societat que ha adquirit 540 accions de la SAD corresponent a 54.000 euros, un 80% del capital nominal amb la que s’obri la societat. A partir d’ara continuen, totes les gestions per finalitzar la conversió en els propers mesos.