Ontinyent dota el Poliesportiu d’una nova zona de calistènia al marc del pla d’obres i serveis de “Tornem Junts”

  • També es millora el sistema de calefactat d’aigua als vestidors de la piscina i el futbol 7, es reformarà el frontó vell i s’instal·laran noves columnes i luminàries 

L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat una nova zona de calistènia al Poliesportiu Municipal, on també van a fer-se altres millores al sistema de calefactat d’aigua als vestidors de la piscina i el futbol 7, es reformarà el frontó vell i s’instal·laran noves columnes i luminàries. Es tracta d’intervencions del Pla d’Obres i Serveis posat en marxa per recolzar a empreses locals de la construcció i afins davant la crisi de la COVID-19, al marc al seu torn del programa “Tornem Junts” del Govern ontinyentí.

Intervencions que, tal com explicava el regidor de Territori, Joan Sanchis, “serveixen per generar activitat econòmica a les empreses, a més per des comptat de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes i atendre les seues demandes respecte a actuacions puntuals”. De fet, tal com explicava el regidor d’Esports, Óscar Borrell, la creació d’un parc de calistènia va ser una de les idees finalistes al procés “Ontinyent Participa 2019” i havia estat demandat pel Club d’Atletisme Vall d’Albaida al si del Consell d’Esports. Tot i que en algunes zones verdes de la ciutat havien elements d’aquest tipus, “no teníem cap parc tan complet com aquest, que amplia les possibilitats de fer esport a l’aire lliure practicant esta modalitat”.

El nou parc de calistènia del Poliesportiu es troba adjacent a la pista d’atletisme, i compta amb espatlera/paret sueca; barres de dominades; barres paral·leles; banc d’abdominals inclinat, “Monkey Bar” i barra de flexions triple; sent tots els elements d’alumini galvanitzat. Per fer ús del mateix caldrà comptar amb l’abonament que permet l’ús de la pista d’atletisme.

Oscar Borrell destacava “l’interès creixent per la pràctica esportiva a l’aire lliure, una tendència que va en augment”, i explicava que tant esta actuació com la resta de les previstes als propers dies “ens permeten seguir en la línia en la que venim treballant per avançar contínuament en el manteniment i millora del nostre poliesportiu”. Unes millores que podran ser gaudides plenament per la ciutadania quan així ho autoritze el Govern d’Espanya en allò que afecta a la pràctica esportiva als decrets al voltant del procés de desconfinament.