“Ontinyent en Concert” trau al carrer més de 6.000 espectadors els dos primers dies de programació

  • La massiva assistència a Los Secretos i la bona acollida del concert dels semifinalistes de Sona la Dipu amb La Habitación Roja i La Pegatina ratifica l’èxit de Tortosa i Delgado com a espai escènic

“Ontinyent en Concert”, el cicle d’actuacions que impulsa cada any l’Ajuntament de la capital de la Vall d’Albaida per complementar la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians, ha tret al carrer prop de 6.000 espectadors en els dos primers dies de programació. La bona acollida dimecres del concert dels semifinalistes de Sona la Dipu junt als grups La Pegatina i La Habitación Roja ratifica l’èxit de Tortosa i Delgado com a espai escènic, després que Los Secretos ompliren dimarts de gom a gom aquest recinte. Aquest dimecres també havien dos espectacles més dins la programació: l’espectacle infantil “Divertilandia amb Xispa i Micky” de vesprada i el show “Hollywood, El Musical” per la nit, adreçada a un públic de més edat, que van comptar també amb una gran acceptació del públic.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, coordinadora de la programació, ha destacat que “la bona resposta que estem tenint a una programació que enguany és totalment gratuïta a excepció del concert d’anit, que tenia una entrada a un preu simbòlic de 5 euros. Una programació pensada per a tots els sectors d’edat, des de públic infantil als majors, passant pel públic de mitjana edat i el juvenil que anit va vibrar especialment amb l’actuació de ‘La Pegatina’. En tots els casos estem trobant una bona acceptació a la proposta musical que hem plantejat”, assenyalava.

Des de l’Associació d’Hostelers AHVAL, el seu president, Jordi Martínez, feia una valoració positiva de l’impacte del format de la programació musical d’enguany, assenyalant que “l’aposta de l’Ajuntament per oferir de manera gratuïta un concert de festes com el de Los Secretos i posteriorment el de Sona la Dipu a preu popular ha estat positiva, una experiència nova que valorem favorablement i que fins i tot veuríem positiu continuar als propers anys”, manifestava.

Des d’aquest dijous “Ontinyent en Concert” té com a epicentre La Glorieta, on ja s’han dut endavant diverses actuacions com l’orquestra “People Band” durant la nit d’Alardos o la “Macro Discomòvil” amb l’actuació de “Spam Grup”, actuació que tenia lloc anit. Hui, el grup “80 i Tantos” i altra discomòvil seran els encarregats d’animar la vetllada a partir de les 01.00 hores. Finalment la programació es tancarà demà diumenge amb l’actuació de l’orquestra “La Tribu” a les 01.00 hores.