Ontinyent es prepara per acollir Ismael Serrano després de l’èxit d’Eterna Lola

El Teatre Echegaray d’Ontinyent serà esta setmana novament pol d’atracció cultural per La Vall d’Albaida i les comarques veïnes. Després de l’èxit registrat ahir diumenge amb el musical “Eterna Lola”, dedicat a la figura de la desapareguda cantant, “bailaora” i actriu Lola Flores, el recinte es prepara per acollir esta setmana l’actuació del cantautor madrileny Ismael Serrano, que portarà divendres a les 22:30 el seu últim treball “La Llamada”, a més de repassar alguns dels temes més destacats de la seva dilatada carrera professional.

Després de la publicació l’any passat de ” Todo empieza y todo acaba en ti, edición vespertina”, una reedició del seu anterior disc en què col·laboren artistes com Joan Manuel Serrat, Silvio Rodríguez, Pasión Vega o Nach, Ismael Serrano torna amb un nou àlbum d’estudi, “La llamada”. El títol fa referència a les tradicionals cridades del carnestoltes uruguaià en què els tambors convoquen a la trobada i la celebració.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha destacat que “és una ocasió única per gaudir d’un concert que va a estar ple de sensibilitat, poesia i ritmes llatins, al que no faltaran cançons per a la reivindicació, la reflexió i l’esperança des del personal estil d’Ismael Serrano i tot l’atractiu d’una actuació com aquesta en un recinte com el Teatre Echegaray”. Les entrades que encara resten a la venda es poden adquirir al preu de 22 euros en venda anticipada a www.ticketvip.es.