Ontinyent inicia la creació d’una nova zona esportiva de 1.032m² al mirador de Pere IV

  • En aquest espai s’habilitarà una pista de bàsquet i es mantindran 1.350m² destinats a l’estacionament de vehicles

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres per a la creació d’una nova zona esportiva de 1.032m² al mirador de Pere IV. En concret, en aquesta actuació executada al marc de la creació de noves zones esportives als barris s’habilitarà una pista de bàsquet a l’aire lliure i es faran millores a l’enjardinament i mobiliari urbà.

Els edils Joan Sanchis i Manuel Cuesta visitaven ahir aquestes obres executades amb un pressupost de 41.586’49 euros. Aquesta actuació modificarà l’ús d’una part reduïda de l’actual aparcament (350m²), que mantindrà 1.350m² destinats a estacionament de vehicles.

Sanchis destacava que aquestes intervencions ens permeten “seguir creant espais de convivència com ja hem fet amb la creació de la pista de pumptrack o com estem fent a les diferents actuacions del projecte Riu Viu. Són punts d’encontre per gaudir de l’oci de forma saludable amb una ciutat cada volta més viva i amable per veïns i visitants”. En esta mateixa línia es pronunciava Cuesta al explicar que “l’impacte d’estos espais és alt quant a la utilització. Intervencions com estes permeten aprofitar zones de la ciutat per dotar-les de vida i fer-les útils per a la ciutadania”, incidia.

Junt a aquesta actuació també es crearan instal·lacions esportives als parcs de Sant Rafel, el Llombo i el Passeig de Benarrai, sobre una superfície de 3.907m²; i en breu també eixirà a licitació el projecte per implantar una pista de skatepark al passeig de Benarrai, amb una superfície de 537m² i un pressupost base de 58.119’42 euros.