Ontinyent ja viu el Nadal

  • Centenars de participants assistiren a l’obertura “d’Ontinyent Il·lusiona”, la campanya de Nadal que abasta 35 activitats

Centenars de xiquets i majors participaven aquest passat dissabte a Ontinyent a les activitats d’obertura “d’Ontinyent Il·lusiona”, la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent, que enguany dona cabuda a un total de 35 activitats organitzades en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.

Desenes de xiquets acudien puntualment a la Plaça de Sant Domingo per participar a les 17:30 hores amb un contacontes, que donava pas a les 18:30 a l’arribada de la “Llum de Nadal”, una gran esfera de llum que baixava per una tirolina travessant la confluència dels carrers Dos de Maig i Alcalde Paco Montés fins al carrer Martínez Valls. Tot açò donava pas a un “flash mob”, un espectacle de música i ball que recorria tot Martínez Valls fins a l’Avinguda Daniel Gil on els ballarins animaven a participar a tots els qui es trobaven al seu pas.

 

485 descàrregues del ‘Punt a punt’

El regidor de comerç d’Ontinyent i el president de l’associació lliuren els premis als guanyadors del sorteig de la campanya de dinamització comercial on els set organismes i entitats participants en la iniciativa han mostrat la seua satisfacció pels resultats aconseguits. “Aconseguir que 485 persones es descarreguen la app, i que d’elles 220 accepten el repte d’interactuar amb l’aplicació és una dada que molt positiu”. Així valorava Rafael Vaello, president de Comerç In, les dades obtingudes després de la finalització de la campanya de dinamització “Punt a Punt”, que ha pretès fer un pas més en la dinamització dels centres urbans, a través de la innovació, amb les noves tecnologies i estratègies de gaming.

La campanya tenia un triple objectiu: que els ciutadans visitaren els aparadors perquè pogueren conèixer la varietat de comerços i serveis existents; que entraren dins dels establiments per a conèixer en profunditat tot el que els ofereixen; i que efectuaren compres, per a fidelitzar als clients en el comerços urbà. 3 fases del procés de compra que convidaven a la interacció dels clients.

 

Rafael Vaello, president de Comerç In

“L’objectiu és traure la gent al carrer, retindré als veïns perquè  i dinamitzar el comerç”

Què és Comerç In?

Som una associació de comerciants amb 12 anys, la primera d’Ontinyent, que aglutina tot el comerç del centre i algun de l’extraradi, amb una intenció comú. Tenim una filosofia de comerç unit i divers, que va de la mà en tots els sentits, i realitzem al voltant de 15 accions comerciants al llarg de l’any.

Una tasca dura en aquests temps.

Estem constantment innovant i som una de les cinc associacions de la Comunitat Valenciana reconeguda per la Generalitat amb gerència al centre urbà, per coordinar totes les accions. Ens porta gent professional i açò és molt important. A més, vull destacar el paper de l’Ajuntament i el seu recolzament, sense el qui seria totalment impossible.

Parle’m, de les iniciatives que heu posat en marxa.

En ‘Nit oberta’ som la primera associació de comerciants que la va dur endavant, obrint de 21 a 1 de la nit, on s’ofereixen promocions especials. Després vam entrar en els 12 dies low cost, on cada establiment posava diversos productes amb un descompte importantíssim. Seguidament, com a prèvia al Nadal, cada comerç posava en rebaixa el seu millor producte.

Dins d’aquestes activitats, ara estem de ple en ’Ontinyent Il·lusiona’.

Són un seguit d’actes, al voltant de 35, en diferents zones de la ciutat. L’objectiu és traure la gent al carrer, retindré als veïns perquè  i dinamitzar el comerç. No faltaran els mercats, els contes, la cavalcada de Reis, l’activitat cultural, la gastronomia i la música. A més, cada associació i comerç oferirà la seua promoció o activitat. Tot açò amb la possibilitat per al consumidor de guanyar molts premis en els diferents sortejos que s’han preparat.

Unes campanyes que giren al voltant de la targeta de Comerç In.

Efectivament, és el nostre motor. És com una targeta de crèdit on s’acumulen punts, són diners que es poden utilitzar en qualsevol tenda. Una generositat encomiable dels comerciants, ja que no els importa que es gasten en la tenda del costat.

De cara el futur, quines campanyes ens pots destacar?

Es pensen en passar Reis. Tindrem les habituals com les de Sant Valentí, i continuarem amb la campanya forta de primavera: Ontinyent al Carrer. El que sí puc assegurar és que seguirem treballant pel comerç local.

Per últim, per què convida als nostres lectors a conèixer el comerç d’Ontinyent?

Tenim un comerç extraordinari, amb tota classe de tendes, un col·lectiu uniforme i que proporciona la millor atenció i tot el que s’està buscant.