Ontinyent millora les condicions de l’aparcament de l’antic Cinema Pere

  • Ahir es va reobrir a l’ús públic després d’haver-se fet tasques de repavimentació, col·locació de tanques, dotació de nous imbornals i diferenciació d’espais per a vehicles i motos

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat els treballs de millora de la zona d’aparcament existent en el solar de l’antic Cinema Pere. L’actuació, que s’ha executat a les últimes setmanes amb un pressupost d’execució de 26.206’18 euros, es reobria dissabte a l’ús públic.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “la voluntat de l’Ajuntament no sols es crear nous espais d’aparcament públics a la ciutat, sinó també que els actuals estiguen en bones condicions i, per aquesta raó, després d’analitzar un informe de l’Oficina Tècnica al respecte, es va procedir a la seua adequació”, manifestava.

En aquest sentit, l’actuació ha inclòs la modificació de la superfície del solar amb la millora del paviment asfàltic que presentava alguns enfonsaments.  Així mateix, s’ha delimitat espais diferenciats per a vehicles i motos, i  millorat la imatge paisatgística amb la col·locació de tanques ajardinades en la part davantera i posterior de l’aparcament. La intervenció s’ha completat amb la realització de dos nous embornals que connecten amb el pou d’aigües pluvials existent al carrer Tomàs Valls.