Ontinyent obri les portes del seu “Mercat de Reis” a la Plaça de la Concepció

  • L’activitat inclosa a “Ontinyent il·lusiona” disposa durant 3 dies de diversos llocs de venda de productes artesanals i activitats d’animació 

Ontinyent obria ahir al matí el seu “Mercat de Reis”, inclòs dintre de la campanya “Ontinyent il·lusiona” que impulsa l’Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració de diverses entitats locals i associacions locals. Els regidors Juan Pablo Úbeda, Àngels Muñoz, Paula Soler i Àlex Borrell, visitaven el mercat, ubicat a la Plaça de la Concepció des de hui fins aquest diumenge 5 de gener.

La cèntrica plaça acull així llocs de venda de productes artesanals a més d’activitats d’animació, zona infantil, xanques, desfilades i un esmorzar popular. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania  i al veïnat de les poblacions properes a “acostar-se per gaudir d’un mercat molt atractiu i amb moltes activitats per als xiquets i xiquetes, i on podem trobar productes que no es troben als establiments habituals”, manifestava. El mercat es podrà visitar en horari de matí d’11 a 14 hores i de vesprada des de les 17 fins a les 22 hores.