Ontinyent ofereix als centres educatius incloure la natació dins la formació acadèmica

  • El programa va dirigit a l’alumnat de 6é de Primària dels 13 centres educatius de la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat a disposició dels  centres educatius de la ciutat la piscina coberta per a oferir formació curricular a l’alumnat de 6é de Primària, per tal que coneguen els beneficis de la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “un any més facilitem la inclusió de la natació en la formació curricular perquè l’alumnat tinga una formació més completa en matèria esportiva davant l’important desenvolupament pedagògic que suposa la pràctica d’este esport”, manifestava.

Aquesta edició que va començar durant les últimes setmanes d’octubre ja ha rebut la visita de l’alumnat dels col·legis CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Rafael Juan Vidal- La Solana, CEIP Martínez Valls i Colegio Pureza de María. Esta activitat completa la proposta d’accions de la Regidoria d’Esports a la piscina coberta que inclouen Escola de Nadal i de Pasqua, activitats per a la tercera edat i per a malalts crònics. Borrel destacava que “en posar la piscina coberta a l’abast de l’estudiantat, oferim un servei al que habitualment sols té accés l’alumnat de les grans capitals.

A més, la natació es considerat l’esport més complet, vist que ajuda a desenvolupar els músculs, els enforteix sense risc d’impacte i potencia la seua flexibilitat. Anem a continuar treballant per fomentar l’esport entre la ciutadania amb estes i altres mesures com el programa Esport i Escola”, exposava.