Ontinyent penja el “no hi ha entrades” per a l’espectacle “We Love Queen” un mes abans de la seua representació

  • Sayo Gandia i Àlex Borrell destaquen que l’augment en un 55% de l’assistència als espectacles municipals “demostra que es possible fer cultura per tothom i que la gent responga”

La regidoria de Cultura d’Ontinyent ha penjat el “no hi ha entrades” per a l’espectacle “We Love Queen”, un mes abans de la seua representació a la ciutat. D’aquesta manera s’esgotaven les 546 entrades posades a la venda per a la sessió prevista per a divendres 10 de maig al Teatre Echegaray (22:00 hores), on es representarà aquest musical basat en les cançons del grup musical Queen amb la direcció de Yllana i la producció de Barabu-Extresound.

La regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en agrair l’acollida que ve donant la ciutadania a la programació cultural que impulsa l’Ajuntament, que cal recordar que en 2018 va augmentar l’assistència als espectacles organitzats al Teatre Echegaray i la Sala Gomis en un 12% respecte a l’any anterior i un 55% respecte a 2016: “Enguany seguim amb bones dades i esgotar entrades tan prompte per a aquest espectacle és una nova mostra de què la programació és atractiva per als espectadors i espectadores d’Ontinyent i la comarca. Una programació que tractem que siga variada, majoritàriament en valencià, i també amb presencia d’artistes reconeguts dins i fora d’Espanya. Seguim demostrant que és possible fer cultura per a totes i tots, i que la gent responga”, manifestaven.

“We Love Queen” fa homenatge a la música de Queen teatralitzant-la però sense perdre l’essència de cançons que ja formen part de l’imaginari col·lectiu. A l’obra, els assistents participaran de la cerimònia organitzada per l’Esglèsia d’Adoradors de Queen, la qual trobarà el seu sentit amb una posada en escena que pretén emocionar de principi a fi dels 100 minuts sense descans que dura el show. Yllana reprén amb aquest espectacle la seua línia d’èxit amb musicals com Avenue Q (premi Max al millor musical), Hoy No Me Puedo Levantar o The Hole.

Àlex Borrell destacava “la varietat d’artistes que han passat per Ontinyent als últims anys, amb noms com Mariano Peña, Silvia Marsó, José Luis Gil, Àlex Gadea, Angel Ruiz,  Luis Pidedrahita, Carles Denia, Andreu Valor, Marcos Morau, Pablo Chiapella, Santi Millan, Leonor Watling, Pepe Viyuela, Ferran Gadea, Maria Juan, Eugeni Alemany, Pep Botifarra o Paco Muñoz, a més de grups com Sidonie i la Sedajazz Big Band, i vàries companyies guardonades amb premis MAX”. 

Sayo Gandia posava de relleu que “a Ontinyent hem tingut teatre, poesia o música de diferents estils i per a diferents tipus de públic, hem donat un nou impuls també al teatre familiar, també hem tingut una excel·lent acollida als espectacles de carrer i hem donat noves facilitats perquè associacions i entitats organitzen esdeveniments culturals. Podem dir ben alt que Ontinyent és una ciutat cada volta més activa culturalment, hem tingut una progressió innegable en varietat i acceptació de l’oferta cultural i esta és la línia que volem seguir als propers anys: una cultura de qualitat, oberta, diversa, assequible i atractiva per a totes i tots”, destacava.