Ontinyent supera els 2 milions d’euros en millores d’instal·lacions esportives

  • Jorge Rodríguez i Óscar Borrell visiten el nou equipament del Poliesportiu que inclou bicicleter, eixugapistes, marcador electrònic i maquinària per al gimnàs

L’Ajuntament d’Ontinyent millora les instal·lacions esportives de la ciutat. Durant el mes de desembre, s’han executat inversions dotades amb més de 70.000 euros que han permès incorporar nova màquinaria a diferents espais del Poliesportiu Municipal donant continuïtat a les inversions realitzades al llarg d’esta legislatura que han suposat una inversió de més de 2 milions d’euros en millores.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visitava les instal·lacions aquesta setmana junt al Regidor d’Esports, Óscar Borrell per conèixer de primera mà el nou equipament. 

Les instal·lacions compten ara amb dos eixugapistes, nous depòsits d’aigua per garantir l’aigua calenta en el Pavelló que tenien una antiguitat de més de 30 anys, un bicicleter amb una capacitat inicial per a 8 bicicletes dins de cada un dels habitacles tancats, així com maquinaria per al gimnàs que consta de tres corrioles per a treballar el tronc superior i una “prensa” també per al tronc l’inferior, dos bicicletes estàtiques, una cinta i nous discos per a la màquina d’esquats. A més a més, al pavelló municipal s’ha instal·lat un marcador electrònic amb possibilitat de reproducció de vídeo per millorar l’ambient durant la celebració de partits.

Borrell destacava durant la visita que “estes inversions són el zenit al treball de quatre anys que ens ha permès millorar la qualitat de la pràctica esportiva dels nostres esportistes i de la ciutadania en general perquè puga practicar esport amb totes les comoditats”, manifestava. El regidor també anunciava que el pròxim dilluns, el Consell Municipal d’Esports es reuniria per decidir el destí dels 100.000 euros inclosos al pressupost de 2019 i que és una de les novetats de la proposta pressupostària del Govern ontinyentí per al nou any.