Orquín, del Serra Vernissa, guanya la Marató del Caroig a Bicorp

El passat diumenge es va disputar a Bicorp el IV Marató del Caroig. La prova de 43km i un desnivell positiu de 1.900m, presentà algunes novetats al recorregut i va ser més dura que edicions prèvies, ja que es canviava el sentit i s’afegien trams nous.

La prova va estar dominada des del començament per Abelardo Orquín que es va imposar per segon any consecutiu, amb un temps de 3h55′. En segona posició va entrar Tomàs Esmel i en 4a Javi Pastor. També cal destacar la gran actuació de David Pajares el 9é, Alberto Rosa el 10é i Eloy Fernández el 12é. D’aquesta manera el Serra Vernissa es va imposar per equips a més d’endur-se el pernil com equip més nombrós.

A la prova curta, el III Trail Hivernal de 17km i 500+, van destacar amb tres pòdiums Tomeu Calabuig que va ser segon i Francisco Marcuello 3r. A més de la gran actuació d’Àngela Amat que va pujar al pòdium com a 3a.

A les dos proves va ser de gran ajuda el seguiment i els ànims del seguidors vernissers que van estar junt als corredors al llarg de tots els avituallaments i punts de control.

Per altra banda, cal també destacar l’actuació de Paco Belda i Cristóbal Gómez al Ultra Trail del Rincón de Ademúz. Els dos marxadors van participar a la prova de 100km i 3.700+ a la modalitat per parelles i van aconseguir acabar la prova dins del temps establert, però amb la peculiaritat de fer-lo marxant, és a dir, caminant. Els dos vernissers van acabar en les posicions 69 i 70, amb un temps de 21h56’.

Ara el Club de Trail Serra Vernissa es prepara per a les curses de muntanya de Bunyol, Enguera, Sellent i pel Marató i Ultratrail del Mondúber, amb el que tancaran el mes d’octubre.