Pablo Alborán actuarà el 18 d’agost a l’estadi del Clariano

  • L’alcalde destaca el positiu impacte de fer de la ciutat epicentre de les gires musicals més importants de l’estiu

El conegut cantant malagueny Pablo Alborán actuarà a l’estadi municipal del Clariano d’Ontinyent el proper 18 d’agost, en plena Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians. Així ho ha confirmat l’alcalde i regidor de Festes, Jorge Rodríguez, qui ha explicat que es tracta d’una actuació que “ens ha costat molt de tancar perquè la productora volia que el concert no fora en la setmana de festes, atès que entre el 15 i el 22 d’agost té dos concerts a les Illes Balears”.

Finalment, les negociacions, que començaren al mes de febrer i s’ha allargat durant mesos, s’han tancat amb èxit i la Gira Internacional Tour Terral 2015 tindrà una parada a Ontinyent: “Es tracta d’una Gira que entra dins de la nostra política de fer d’Ontinyent una ciutat d’atracció –ha assenyalat Jorge Rodríguez-, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local”.

L’alcalde recordava que va apostar des del primer moment per recuperar aquests concerts que s’havien perdut. D’aquesta manera passaven per Ontinyent artistes com Alejandro Sanz, Melendi, Malú i aquest any Pablo Alborán “una línia amb la qual hem aconseguint tornar a estar al mapa de les grans cites musicals de tot l’estat, amb tot el que comporta de promoció econòmica el atreure si cap més visitants a les festes de Moros i Cristians”, destacava.