“Partim amb la intenció de fer els 46 punts i a partir d’ací no ens posem límits”

L’Olímpic inicia la temporada amb un rival molt incòmode, el Badalona, ​​equip que, en la primera jornada de la temporada passada va aconseguir imposar-se en la Murta (0-1). El partit es jugarà a la Murta aquest diumenge a les 19 hores, amb arbitratge del murcià Salvador Lax Franco, debutant en la categoria.

L’equip s’entrenarà aquest dissabte al matí, per primera vegada aquesta setmana, en la Murta doncs l’estadi ha estat utilitzat com a escenari de diferents actes de la Fira d’Agost que va concloure aquest dijous. El club ha signat a dos nous jugadors en aquesta última setmana: Dani Canadell (migcampista; procedent del CD Castelló) i de Sipoto Bohale Aqueriaco “Sipo” (defensa, procedent de l’equip xipriota l’AEK Larnaca).

Primer partit de la nova directiva del club, encapçalada per qui va ser jugador en les últimes temporades del club, Kike Alcázar, que va visitar en Fira el nostre estand.

 

T’hem vist molt actiu en aquesta Fira, ja que has estat present contínuament en l’estand muntat al Reial.

Molt més intensament que altres vegades. La resta d’anys estava com a jugador, en pretemporada, hi ha que descansar… i el que menys he tingut enguany ha sigut això.

Com ha resultat la iniciativa d’eixir al carrer i fer que l’Olímpic comptara amb estand propi?

Estem encantats perquè la gent s’ha bolcat. Estarem entre els 30 i els 50 nous socis i per a nosaltres soles en fer-ne un de nou ja ha valgut la pena aquest esforç. L’aposta era bonica, teníem la intenció d’informar als aficionats i captar socis. Per als xiquets teníem un camp de futbol en miniatura… i el camp ha quedat destrossat així que han jugat molt.

Com canvia la visió d’estar de jugador a president?

Absolutament en tot. Ara tenim una responsabilitat molt més gran, hi ha que decidir més coses i hi ha que treballar com sempre hem fet. Estic molt content per com està anat tot, la gent ha respost.

Comença ja la lliga. Com es planteja enguany?

Dura i complicada, ja que partim de zero. Amb la intenció de fer els 46 punts i a partir d’ací no ens posem límits. L’any passat que arribarem a anar últims, la gent criticava més que ajudar… i si la lliga dura tres partits més ens clavem en Copa del Rei. Aquest any tenim aquesta experiència.

Per què animaries a tots els nostres lectors a recolzar a l’Olímpic?

En el futbol no hi ha ningú imprescindible, sols l’aficionat. Per a que l’equip funcione i el club vaja bé necessitem el seu recolzament. El club és del poble i per al poble.