“Pense que de cara a l’any que ve podem aspirar a tot”

L’Olímpic femení és una altra de les grans sorpreses de l’any. Amb el seu futbol de toc i la gran qualitat de les seues jugadores, les xativines busquen fer-se un lloc entre primers de la seua lliga, prometent emoció fins al final. Aquesta setmana hem parlat amb Pachi Rodríguez, el seu entrenador, que s’ha mostrat il·lusionat del present i futur de l’equip.

Com està anant la temporada?

La veritat és que molt bé perquè tenim un equip jove amb molt de potencial. És un equip per a estar entre els quatre o cinc primers i, sincerament, juguem molt bé a futbol. Cal tenir en compte que estem en una categoria molt complicada, equivalent a la 2a B de xics, i ens falta eixe punt d’experiència per a haver tret alguns punts que se’ns han escapat. Sincerament estic molt content encara que hem passat moments complicats per lesions i hem arribat justs. Hem estat a punt de ficar-nos dalt amb els líders, però hem tingut mala sort.

Aleshores l’objectiu de la temporada és intentar finalitzar la lliga el més alt possible.

Sí, per a enguany sí. Però cal tenir en compte que el nostre altre objectiu és formar a gent per al futur, cosa que ja vam començar a planificar l’any anterior i amb la base que tenim a falta solucionar aquest estiu algunes necessitats, pense que de cara a l’any que ve podem aspirar a tot. Cal saber que a l’hora de la veritat solament puja un i que l’Autonòmica és una categoria molt complicada, perquè a més d’açò hi ha equips amb molta tradició, molta estructura i molt més pressupost.

A nivell de plantilla, què és el que més destacaries de l’equip?

Que som un equip que intenta jugar al futbol, volem tenir un estil propi de joc, tocant molt bé la pilota. Solem tenir un 70% de possessió tots els partits i pensem que eixe és el camí, encara que a voltes la pilota no entra.

Bona mostra d’açò és la convocatòria d’Ángela Sanchis per a anar amb la Selecció Sub 16.

Sí, eixa notícia va ser un orgull per a tots nosaltres perquè és una cosa dificilíssima que la criden d’un equip com el nostre. Pense que el nostre estil de joc l’ha ajudat i esperem que seguisca creixent i amb aquesta projecció.

Una aposta de futbol bonic i un projecte de futur prometedor. Dos al·licients per a enganxar a l’afició.

Per descomptat, pense que amb una miqueta de suport faríem un pas important. Els demanaria als aficionats que ara que arribarà el bon temps s’acosten una vesprada i que ho provaren. Veurien com els agradaria.

Finalment, com estàs veient la temporada del primer equip?

L’Olímpic té un mèrit immens perquè té un pressupost limitat però a un gran entrenador que coneix bé la categoria. L’equip té un gran potencial i gent amb ganes i amb futur i pense que tot açò no és casualitat i poden donar la sorpresa a final de temporada.

 

Aquesta entrevista la trobareu a L’Informador de la Murta que aquesta vesprada, com cada dia de partit, s’entregarà a tots els aficionats xativíns que acudisquen a animar a l’equip.