Pep ‘Botifarra’ s’estrena com a col·laborador en la ràdio

  • El cantaor tradicional xativí formarà part de l’equip d’un nou programa de Llosa FM

Si per alguna cosa és conegut Pep Gimeno “Botifarra”, és pel seu incansable desig de voler exportar allí on va, la cultura tradicional valenciana. Gràcies a la seua labor, la majoria de nosaltres coneixem cançons com “La Malaguenya de Barxeta”, “La Jota de Xàtiva” o els “sussoïts” de el “Tio Gostino”, més encara, en la comarca de la Costera.
Així doncs, el xativí formarà part de la plantilla de la nova “Coctelera 3.0” on el reconegut artista aportarà, cada setmana, els seus coneixements sobre la tradició valenciana tan arrelada en la nostra comarca i, especialment a la Llosa de Ranes.
El programa s’estrena hui a les 16h, amb una durada de dues hores, que faran més entretingudes les vesprades del dissabte, parlant d’actualitat, cinema, social mitjana, música, humor, política, i, com no, la secció de Pep Gimeno “Botifarra”, on explicarà històries, cantarà cançons i repassarà els millors refranys que li han ensenyat al llarg de la seua extensa trajectòria com a artista. 
L’equip de “La Coctelera 3.0” estarà format per deu joves, tots ells estudiants apassionats per la ràdio, i el cantaor de Xàtiva. El programa, que es va presentar oficialment dissabte passat 13 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, pretén ser un projecte transmedia, que podrà ser escoltat en el 107.2 de la FM, a través de la pàgina web www.llosafm.com, o la seua App per a mòbils en directe, i posteriorment, en diferit, en les plataformes socials més actives: Ivoox, YouTube, Facebook, twitter i Instagram.
Pep Gimeno “Botifarra”, demostra una vegada més, la seua essència incansable de voler transmetre la nostra cultura, aquesta vegada, a través de les ones de Llosa FM, i d’ajudar als joves valencians, i al públic en general, a descobrir les tradicions més arrelades de la nostra terra de la forma més amena i divertida.