Per lluir les millors gal·les en les teues celebracions, visita Carrasco Natanael

Qualitat i gran servei són dos de les qualitats que millor defineixen a Carrasco Natanael, tenda que hem visitat aquesta setmana. Situada en ple cor de Xàtiva, aquesta botiga s’ha reinventat però sense perdre la seua essència i les seues arrels que la diferencien com un dels millors llocs per a vestir-se en la ciutat.

IMG_1383A més de la roba juvenil i d’esport, els vestits de celebració i sastreria es distribueixen en zones d’home i dona, conjuminant-se en un ampli local en el qual trobaràs una atenció personalitzada perquè vistes les teues millors gal·les.

En aquesta ocasió, i degut a que ja comença l’època per excel·lència de celebracions més diverses com noces o festes de localitats, ens centrem en l’ampli ventall de disseny i marques de vestits.

Carrasco Natanael s’ha caracteritzat des de sempre pel tema de la cerimònia, sense oblidar els vestits de festers i el vestit de carrer i de celebració. Així, posen a la teua disposició diferents línies per a tots els gustos, una més juvenil amb vestits i jupetins més entallats, camiseria a mesura i com no els vestits clàssics i peces més econòmiques.

IMG_1380Aquesta botiga ha volgut adaptar-se als temps actuals i ha fet un esforç econòmic amb preus de tot tipus, adaptats a diferents economies, aplicant un 10% de descompte des d’aquests dies en aquestes peces.

Carrasco Natanael destaca també per el gran servei d’atenció personalitzada que ofereix. Així, en aquesta botiga t’aconsellaran oferint les millors opcions ja que aquesta roba ésper a ocasions especials i tot té que estar perfecte. A açò, podem sumar-li els complements de calçat, corbates, bessons… perquè el client isca totalment vestit i llest facilitant la compra i tenir totes les opcions al seu abast.

No ho dubtes, per a vestir de la millor manera en les teues celebracions, visita Carrasco Natanael.

 

Adreça: C/ Carlos Sarthou, 7. Xàtiva.

Horari: De dilluns a dissabte de 10 a 13:30 hores i de 17 a 20:30 hores.

K-rasco (C.C. Plaza Mayor) de 10 a 21:30 hores ininterrompudament.

Telèfon: 96 227 48 35

Email: carrasconatanael@gmail.com