PercuFest s’acomiada a ritme de batukada

 

El festival de percussió més constant de la història acaba d’acomiadar-se de la Font de la Figuera i ho va fer amb una multitudinària batukada edissabte passat. Un esdeveniment en el qual va participar tot l’alumnat d’aquesta edició, capitanejat pel mestre especialista en percussió brasilera, Rafa Navarro.Ha sigut una setmana molt intensa dedicada a l’art de la percussió, la qual ha congregat 74 alumnes i professorat provinentde distintes parts del món, com ara França o Cuba.

Des de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, percussor perquè es puga realitzar el festival en aquesta localitat, ha parlat la regidora de cultura, Irene Vila i Lorente. L’edil ha expressat la seua satisfacció pels bons resultats i la intenció des del consistori de“valorar l’impacte obtingut en lalocalitat en vistes a celebrar unanova edició el pròxim any, aixòsí, mantenint l’aportació municipalper continuar oferint el cursi el programa de concerts sensebaixar el grau de qualitat”.

A més dels múltiples concerts oferts cada nit per professionals de l’art de la percussió, s’hi ha sumat un curs intensiu i un cursd’interpretació. “PercuFest, en les seues edicions, sempre ha intentat ser un canal de promoció de la població que mobilitza bars, restaurants, i altres comerços.L’índex de visitants creix notablement durant aquesta setmana en la població, cosa que és molt positiva per a la Font de la Figuera”, ha destacat el regidor de Promoció Econòmica i Local, Vicent Muñoz Jordà.