Ple de victòries per al Nou Bàsquet Xàtiva

Cap de setmana complet per al Nou Bàsquet Xàtiva, tots els seus equips han aconseguit victòries, unes trobades molt atractives i determinants alguns per a reaccionar i tornar a la senda de la confiança, amb l’objectiu de realitzar una brillant temporada.

La victòria més important de la jornada ha sigut la de l’aleví autonòmic vencent a un dels favorits per a aconseguir el campionat autonòmic, el resultat va ser de 62-53. Destacar el debut de Ramón Esteve en l’Infantil B i la victòria, ja que tenia un difícil partit enfront d’un gran equip com el Moixent. D’altra banda, cal mencionar l’inici dels dos equips cadets en les seues respectives lligues, on el primer equip va vèncer en el seu debut a un equip que sempre està a dalt en les classificacions com el CB Alginet, mentre que en l’altre no es va presentar el col·legiat del partit pel que no es va poder disputar.

El sènior de moment és el líder de la preferent, amb 3 de 3 vencent aquesta setmana al CB Pego, un equip que segur va a donar moltes sorpreses enguany, aquesta setmana ens anem de gira ja que tenim dos partits un el dia un i l’altre el dissabte. Victòries dels Benjamins contra el CB Manuel, l’infantil C contra CB Canals, els Alevins B contra L’Alcúdia, però el més important és el gran ambient que s’ha viscut aquest cap de setmana en totes les categories.