Populars Xàtiva denuncia “opacitat i amiguisme” en l’elecció de la gerència del COR

Tal com va anunciar Populars Xàtiva al març d’aquest mateix any, el contractat per part de Roger Cerdà per a assumir la gerència del COR no és un altre que Sergi Pérez Serrano, amic personal de l’alcalde i destacat membre socialista en la ciutat de Xàtiva.

Des d’un principi l’elecció d’aquest lloc no ha estat exempta de polèmica. Cal recordar que es van canviar les bases del procés davant les protestes de diferents col·legis d’Enginyers que s’oposaven que una titulació tècnica tinguera el mateix valor que una titulació, per exemple, de CC Polítiques com és el cas de Sergi Pérez.

Des de Populars han manifestat la seua “disconformitat a aquest procés que no ha sigut més que una disfressa per a intentar colar a un amic de l’alcalde, un procés que ens l’han volgut vendre com un exercici de transparència”.

De fet, tal i com asseveren des de Populars Xàtiva, Sergi Pérez va estar al costat de diversos regidors socialistes en la porta d’un col·legi electoral les passades eleccions generals i va actuar com a coordinador electoral sota les ordres de l’actual alcalde i president del COR.

Per aquest motiu, la formació denúncia que “la plaça estava dissenyada a mesura de Sergi Pérez mentre la baremació equiparava perfils professionals aliens al lloc de treball a un tècnic i específic per a aquest acompliment”. A més, recorden que “en finalitzar el procés, en la primera selecció d’aspirants, Sergi Pérez havia perdut el procés i la llista provisional no es va fer pública, solament van comunicar als afectats la seua puntuació donant-los l’opció de reclamar sense haver-hi un llistat públic per a poder preparar correctament les reclamacions”.

Finalment, des de Populars Xàtiva asseguren que “tot el procés s’ha portat en el més absolut secretisme, la resolució des de la llista provisional fins a la definitiva s’ha demorat en més d’un mes i mig sense tenir coneixement cap de les parts afectades com transcorria el procés de correcció en la baremació”.