Populars Xàtiva denuncia un tracte de favor cap a simpatitzants socialistes

  • Segons la formació, els regidors exercirien la seua influència per a aconseguir treball als seus companys de partit

Des del passat mes de desembre Populars Xàtiva està duent a terme una recerca arran de diverses denúncies rebudes a través del servei d’atenció al públic en l’Ajuntament de Xàtiva.

Concretament, les denúncies se centren en que diferents simpatitzants del PSPV a la ciutat estan fent arribar currículums a diferents regidors socialistes en les dependències de l’Ajuntament.

Aquests currículums arribarien als despatxos socialistes directament lliurats en mà o be entregats a l’hora de l’esmorzar en un bar proper a les dependències municipals.

Populars Xàtiva denuncia, davant diversos testimonis tals com a personal de Consistori, l’aparició de diversos currículums oblidats presumptament per algun regidor en una de les fotocopiadores. Aquests documents apareixen amb indicacions en llapis, aclarint la seua afiliació política i indicant al fet que regidor socialista se li ha de fer arribar.

Crida l’atenció que part d’aquests currículums estiguen dirigits a Ignacio Reig, regidor d’Hisenda. 

Des del partit denuncien aquesta pràctica que des de desembre hem detectat que està convertint-se en habitual per als amics i simpatitzants del PSPV-Xàtiva.