Presentada una nova edició de Joves Intèrprets a la Llosa de Ranes

  • Tindrà lloc els caps de setmana del 25 i 26 de juny i del 2 i 3 de juliol, amb premis que sumen més de 3.000 euros

Ahir al matí tènia lloc la presentació de la segona edició del concurs Joves Intèrprets que acollirà la Llosa de Ranes a l’estiu. Concretament serà durant els cap de setmana del 25 i 26 de juny i del 2 i 3 de juliol. El Concurs de Joves Intèrprets len aquest municipi de la Costera respon a un projecte conjunt de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes, la Societat Musical de La Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa, estant presents en la roda de premsa els representants de les tres institucions.

L’alcalde del municipi, Evarist Aznar, va valorar molt positivament la primera edició, en la qual es va comptar “amb músics d’àmbit internacional de primer nivell”, recordant que es tracta “d’una aposta per la música en un municipi on es viu intensament, amb la intenció de fomentar i estimular l’educació dels nostres músics, convertint a la Llosa de Ranes un referent”.

El concurs està obert a tots els instruments de vent, en dos modalitats que engloben des dels 12 i els 16 anys. Els 18 premis previstos superen els 3.000 euros. Les inscripcions es poden realitzar fins el 31 de maig.